(iStock)

Sommerferie

Dette pakker du i kofferten!

Vi har samlet sammen noe av det viktigste du tar med på ferie i år.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Vegard Bang Ritland

Sommeren er her, og ferien også veldig snart! Om noen få uker befinner du deg kanskje på de mest idylliske strendene Middelhavet har å by på, langs skyskraper-gatene ved Central Park, eller kanskje på topptur i Norge. 

Uansett hvor du skal i sommer må du pakke riktig. Sørg for å begynne pakkingen i god tid før du drar, for "i siste liten"-pakking kan fort føre til at du glemmer en god del av det du egentlig burde ha med.

Les også: 4 stilige sommerantrekk

Vi har laget en enkel pakkeliste til deg som skal tilbringe ferien hjemmefra. Dette er det du må ha med deg i kofferten, enten om det blir sydenferie, storbyferie eller  fjell og hytteliv på deg i sommer.

Trenger du koffert? Her finner du det.


Husk å følge @Side3Stiltips på instagram!


Varmere strøk

Er ferieplanen din å dra til varmere strøk i Sør-Europa? Da kommer nok dagene til å gå i bading og soling på stranden - i hvert fall på dagtid. Når det går mot kveldingen er det restaurantlivet som gjelder, og kanskje litt festing.

Les også: Linskjorter for de varme dagene

På dagtid trenger du lette og gode klær, og badeshortsen må definitivt med. Når kvelden nærmer seg er det fint å ha skjorten klar, for da er det fint med litt pyntet stil.

Dette synes vi du skal ta med i kofferten:

Dagtid

Beige shorts - T-skjorte - Jeans-shorts - Sneakers - Badebukse - Solbriller - Gul badebukse - Flipflop


Kveldstid

Blå og blomstret skjorte - Hvit skjorte - Mønstret skjorte - Sneakers - Marineblå shorts - Solbriller - Beige shorts - Loafers


Storby-ferien

Storby-livet er det mange av oss som liker, og her kan det også fort bli varmt de dagene hvor solen står på som mest. Pakk med deg lette klær som holder deg avkjølt sånn at du orker en hel dag med sightseeing. På kvelden kan det bli litt kjølig igjen, så da er det greit med bukse og jakke.

Les også: Kle deg til sommerfest med disse antrekkene!

Kle deg i komfortable klær på dagtid, og når solen går ned er det også her fint å pynte seg litt.

Dette synes vi du skal ta med i kofferten:

Dagtid

Skjorte - T-skjorte - Kortermet skjorte - Hvite sneakers - Jeans-shorts - Solbriller - Beige shorts - Mørke Sneakers


Kveldstid

Hvit og sort skjorte - Skinnjakke - Blazer - Lyseblå skjorte - Jeans - Sneakers - Solbriller - Marineblå bukser - Beige sko


Til fjellturen

Er du blant de sportye som benytter ferien til å dra på fjelltur? Her må du i hvert fall ha med det rette utstyret. Ta en titt på XXLs produkter, og gjør deg forberedt til turen.

Klikk deg rett inn til XXL her.

Sovepose - Telt - Bukse - Jakke - Grå fjellsko - Brune fjellsko


Elektronikk

Kamera er kanskje noe av det viktigste du tar med i kofferten. Sørg for å ta vare på de minnene du skaper på tur med et godt kamera.

Klikk deg rett inn til kamerautvalget på NetonNet her.

Nikon - Olympus - GoPro


I noen land trenger du en adapter for å kunne lade mobilen, laptopen og de andre elektriske duppedittene du tar med deg på ferien din. Denne adapteren er laget for å passe for alle land. Den er rett og slett gull verdt på ferie!

Trykk deg inn til adapteren her!


Husk å følge @Side3Stiltips på instagram!