Foto: Tommy Hilfiger
Foto: Tommy Hilfiger

Dette er vintertøyet og -utstyret du bruker i bakken

Vær klar for enhver bakke-tur med disse skiantrekkene.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Vegard Bang Ritland

Noe av det vi gleder oss mest til når vinteren kommer er å kunne dra på fjellet, ta frem alpint og snowboard-utstyret, og komme oss opp i bakken. Det er få ting som slår følelsen av å stå ned bakkene når snøen akkurat har lagt seg.

Enten du er en av de som kjører off-pist, eller blant de som foretrekker de preppede løypene, så gjelder det fortsatt å ha stilen på stell. Her er sportsutstyret du skal bruke i bakkene.

Sjekk ut alt av vintertøy her.


 TommyXRossignol

Foto: Tommy Hilfiger

I november denne høsten lanserte Tommy Hilfiger en eksklusiv skiutstyr-kolleksjon i samarbeid med ski industri-giganten Rossignol. Tommy Hilfiger har mikset sin mote og stil med Rossignols tekniske vinter-ekspertise.

Resultatet av samarbeidet er en teknisk ski-kolleksjon av beste kvalitet i Tommy Hilfigers signaturfarger rødt, hvitt og blått. Designet er smart og innovativt, med en vann- og vindtett funksjon og stretchy materiale.

Kolleksjonen fungerer like godt i bakken som på afterski, så her er det bare å glede seg over fjellsesongen vi har i vente. 

Sjekk ut hele TommyXRossignol-kolleksjonen her.

Slik får du stilen:

Jakke - Fleece - Hjelm - Briller - Bukser - Slalomstøvler


Hjelm - Fleece - Jakke - Slalomstøvler - Bukser - Briller


I Norge er det viktig å ha utstyret og klærne på plass når vinteren er her. Vær klar for enhver spontan hyttetur, som det fort kan bli mye av. Her er noen andre forslag til bakke-antrekk. 

Sort med hvite detaljer

En blanding av sort og hvitt er en stilsikker vinner. I tillegg er det veldig tidløst, og kan brukes i mange år fremover. Om du kombinerer antrekket med noen hvite og svarte ski vil du ikke bare imponere med dine skiferdigheter. Da vil du også bli lagt merke til for en kul stil.

Briller - Jakke - Hjelm - Slalomstøvler - Bukse - Hansker


Fargemiks

En miks av forskjellige farger kan gi antrekket ditt det ekstra preget det trenger. Kombiner en marineblå bukse med en hvit jakke med røde og marineblå detaljer. Røde hansker, og støvler med røde såler og spenner, funger som prikken over i-en på antrekket. 

Jakke - Hjelm - Hansker - Bukse - Slalomstøvler


Blått

Blå har vært en farge som man har sett mye i motebildet dette året. Derfor synes vi at du skal velge en jakke i denne fargen. Kombiner den med svarte plagg som kompletterer den blå fargen i jakken veldig fint. Her er det jakken som skal være i fokus. 

Briller - Jakke - Hjelm - Slalomstøvler - Bukse - Hansker


Mønster

Mønster gjør et hvert antrekk mer spennende, og kamuflasje-print har virkelig markert seg som en favoritt hos mange. Disse buksene har røde detaljer som du fint kan matche med en rød jakke. Med mørkt og svart tilbehør er du klar for bakkene.

Briller - Jakke - Hjelm - Slalomstøvler - Bukse - Hansker


Se på alt av ski og staver her.