Dette er Samsøes sommer- og «før-høst»-kolleksjoner 2018

En kombinasjon av klassiske plagg og «street wear»-stil.

Samsøe & Samsøe har virkelig blitt en stor favoritt blant nordmenn. Det danske merkets miks av formelle snitt og gatestil-design har gitt merket den statusen det har i dag.

Mens vi venter på at 2018-kolleksjonene til Samsøe & Samsøe skal komme i butikk, varmer vi opp med det du finner i butikk allerede nå.


Look fra Samsøe & Samsøes vinter- og «pre-spring»-kolleksjoner:

Look 2 copy

JakkeGenserSkjorteSkoBukse


Vi fra Side3 fikk en “sneak peak” på de fremtidige 2018-kolleksjonene til Samsøe & Samsøe. Vi har selvfølgelig tenkt å dele bilder av antrekkene med våre lesere. 

I både «Summer» og «Pre-autumn» kolleksjonene ser man at Samsøe & Samsøe har lekt seg med klassiske plagg. Det er et klart fokus på tidløshet, men på noen av produktene ser man detaljer som gjør de mer trend-baserte.  


Summer Wear

I Samsøe & Samsøes sommerklær er det fargene grønt, gult, blått og rosa man ser mest av. Samsøe & Samsøe har også tatt i bruk krage-stilen. Du ser nemlig at flere av overdelene har den klassiske kragen som man kanskje først og fremst forbinder med skjorten. 

Striper og varianter av kamuflasje-mønster ser man også eksempler av i kolleksjonen til Samsøe, men det er et klassisk aspekt ved alle plaggene som gjør dem tidløse.

Summer wear copy

Foto: Samsøe & Samsøe

Pre-Autumn

Samsøe & Samsøes «før-høst»-kolleksjon går i samme gate som deres sommerkolleksjon. Klassiske plagg har blitt eksperimentert med, og mørke fargetoner kombinert med kamuflasje-mønster og «statement»-farger er det det går i.

Athleisure-trenden har også satt sitt preg på kolleksjonen, og sneakers er skoene som blir tatt i bruk. 

Pre-autumn looks copy

Foto: Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe har et veldig kult uttrykk. Deres kombinasjon av minimalistiske plagg og «street wear»-stil gjør dem veldig aktuelle i dagens motebildet.

vinter- og «pre-spring»-kolleksjonene er å finne i butikk allerede nå. Her er 8 antrekk fra Samsøe & Samsøe som vi digger. 

Sjekk ut hele Samsøe & Samsøe utvalget her.

Dunjakke og jeans

Look 1 copy

DunjakkeTurtleChelsea BootsJeans


«Supersonic»

Look 3 copy

JakkeGenserSneakersBukse


Blomsterprint og ruter

Look 7 copy

FrakkSkjorteTurtle neckChelsea BootsBukse


Militærgrønt og gule detaljer

Look 5 copy

DunjakkeHettegenserSkjerfSneakersBukse


Lag på lag

Look 4 copy

FrakkSkjorteLangermetSkoBukse


Frakk og hettegenser

Look 6 copy

FrakkHettegenserBootsJeans


Fleece og t-skjorte

Look 8 copy

JakkeT-skjorteBootsBukse


LES OGSÅ