Dette er mannen kvinner vil ha!

Søker du oppmerksomhet fra det motsatte kjønn? Da bør du lese dette.

Selvtillit og utstråling er vel og viktig, men en gjennomført stil skader heller ikke. En velstelt mann, med en kul stil, som i tillegg utstråler selvtillit og karisma er noe enhver jente setter pris på.

Vi har spurt en gruppe jenter om hva de finner mest attraktiv ved en manns stil og dette er hva de svarte.


Stilen som aldri går av moten

Annette ( 29)

– Det er bare å tenke David Beckham. Så enkelt er det. Den mannen kan bare ikke ta feil i mine øyne.  Han er classy og sexy på samme tid. Han har utforsket mange stiler, men samtidig vender han ofte til det klassiske. En kul skjorte, vest og et par Chelsea-boots for å rocke opp det hele. Han er som god vin han – stilen hans blir bare bedre med årene.

Untitled-1

Fra venstre: SkjorteBootsVestJeansKåpeKlokkeHatt


Se komfortabel ut

Laila ( 24)

 – Liker at menn ser komfortable ut. Kjør på med sneakers, jeans med god passform, enkle t-skjorter eller gensere og kanskje bittelitt smykker. Det skal ikke være for mye, men litt tilbehør er kult. I tillegg er det noe helt eget når en mann har på seg skinnjakke! 

4

Fra venstre: GenserKlokkeT-skjorteSolbrillerJeansSkinnjakkeArmbåndSneakers


Dressjakken kan gjøre susen

Anne-Victoria ( 31)

For meg er det snakk om helheten. Det er utrolig stilig og sexy når du ser at mannen faktisk har brukt litt energi på antrekket. Rocka klassisk er kanskje stilen jeg foretrekker med tøffe t-skjorter i kombinasjon med stramme dressjakker og bomberjakken. Ta gjerne på deg en lue og kule sko for å bryte opp antrekket enda mer. 

5

Fra venstre: DressjakkeBootsJeansBelteT-skjorteKlokkeLue 

Ta en titt på vårens motenyheter her!

LES OGSÅ