Den perfekte julegaven til han som har alt

Dette kjøper du til feinschmeckeren.

Julen nærmer seg med stormskritt, og den store dagen er rett rundt hjørnet. Vi kjenner alle “han som har alt” og som er umulig å finne julegave til. Fortvil ikke, vi har laget en liste med mer eller mindre uvanlige ting, samt ting som man aldri blir lei. Her er julegaver du kjøper til han som har alt.


After shave

Det er ikke alle menn som har en skikkelig after shave, men tro oss, han kommer til å elske å få dette i gave. Man for nemlig aldri nok av barberingsprodukter. Disse julegavene er det kvalitet over, og de lukter veldig godt. 

Aftershave copy

Calvin KleinGucciArmani


Blazer

En fin dressjakke gjør masse med et antrekk, og tar seg like godt ut på fest som til jobb og hverdags.  Disse blazerene er fra kvalitetsmerker, og er perfekte julegaver til han. Dette er blazerne som skiller seg ut og vil heve antrekket flere hakk.

Blazere copy

Marineblå Tiger of SwedenMørkeblå Tommy HilfigerPolo Ralph Lauren – Brun Tiger of Sweden 


Hodetelefoner

Hodetelefoner med god lyd er noe alle blir glad for å få i julegave. Disse trådløse hodetelefonene er stilige, men også veldig praktiske. De har «noise cancellation»-funksjoner som gjør at du kan koble helt ut når du tar de på deg. Om han er en som reiser mye er dette den perfekte julegaven til han, for det å kunne «skru av» lyden på flystøyet er luksus.

Hodetelefoner copy

BeoplaySvart OppoHvit Oppo – Svart Oppo


Se rabattkoder til nettbutikkene her


Klokke

Urverk er perfekte julegaver til han hvis man er usikker på hva man skal gi. En mann får aldri for mange klokker, og en ekte feinschmecker bytter gjerne ur etter anledning. Gå enten for enkle klokker til daglig, slik som den fra Gant, eller mer sporty varianter slik som Casio G-shock. Skal du gå for premium luksus kan du vurdere varianten fra Hugo Boss eller den ultimate klassikeren Sjöö Sandström.

Klokker copy

CasioGant – Sjöö Sandström – Hugo BossIngersoll


Rått actionkamera

Små, kompakte actionkameraer holder nå like god bildekvalitet som store og til tider mer upraktiske varianter. En populær favoritt er GoPro, som nylig lanserte sin nye HERO6-linje. Stol på oss, dette er en perfekt julegave til han som har alt. Med GoPro HERO6 kan du enkelt sende bildene og videoene du tar til din mobil. Stemmestyring, GPS og en solid, vanntett konstruksjon gjør kameraet til det perfekte actionkameraet. Ta med deg dette kameraet på din neste reise.

GoPro copy

GoPro Hero6 her


Se enda flere actionkameraer her


Personlige bilder

Er han glad i foto? Eller har han en haug fete bilder som burde kommet seg opp på veggen? Fremkall egne bilder på plexiglass, lerret eller aluminium for en perfekt, personlig julegave til han.

Plexiglass-produktbilde-sort-hvitt-640x415

Fotofremkalling her


Luksusjakke

En luksuriøs frakk er aldri feil, og i Norge er det et plagg man får bruk for oftere enn andre steder. Derfor er dette en veldig fin julegave til han. Oscar Jacobsen er kjent for sin enormt høye kvalitet, og denne brune ull-varianten er en klar favoritt. Kombiner den med en digg ullgenser, og noen gode flanellbukser.

14304611r_1

Frakk copy

Frakk fra Oscar JacobsenGenser fra StenstromsOxford sko fra Crockett & JonesBukse fra Oscar Jacobsen


Du finner også flere luksusjakker her


Instrument

Flere av gutta har en hemmelig drøm om å lære seg å spille et instrument. Hjelp ham å realisere drømmen med å overraske ham med en gitar for nybegynnere eller et annet instrument. Denne gitaren er en kreativ julegave til han.

gitar

Gitar her


Erotisk leketøy

Noe han (nesten) garantert ikke vil forvente å få i julegave er et erotisk leketøy. Denne supermoderne varianten tar opplevelsen til et nytt nivå. Kobles opp til mobilen kan den også. Og hvem sa at man ikke kan være to? Les om alle mulighetene her.

116710_bkk-vr1

BKK Virtual Reality masturbator her


Interiør

Å oppgradere hjemme er noe man ikke gjør altfor ofte, men det kan gjøre mye å få litt forandring i huset. Overrask ham med et fint møbel, slik som et stilig bord, en rustikk kommode eller en hyggelig sofa for to. Dette er en fin løsning på julegave til han.

Interiør copy

 Kommode herSofa her – Sidebord her


Pass på å sjekke ut flere interiørtips her


Bøker

Opplevelsen av en god bok kan ingen ta fra deg, og det finnes bøker for enhver smak. Liker han krim og spenning? Da er kanskje disse alternativene noe for ham. Bøker er alltid en sikker vinner når det kommer til julegave til han.

Krim copy

ITTørstOpprinnelse


Tilbehør

Man får aldri nok av tilbehør, og en fin julegave er en accessory som gjør det lille ekstra. Hva med en weekendbag han kan ha i mange år? Eller et nytt slips til jul og nyttår? En ny lommebok er også alltid en hit.

Tilbehør copy

Weekend-bag fra Tiger of SwedenSkjerf fra GantLue fra Polo Ralph LaurenBelte fra Hugo BossHansker fra NN07Belte fra Polo Ralph LaurenLommebok fra Hugo BossSlips fra Tiger of Sweden


Se mer tilbehør her


Koffert

En stilig koffert er noe en “kjenner” trenger, og hvis han reiser mye er det essensielt. Enten om han trenger en avslappet og praktisk bag/koffert, eller en passende koffert til jobbreisen, finner du det her. Å få en av disse koffertene i julegave vil han bli veldig glad for.

Kofferter copy

OspreyMontblancPaul Smith – The North Face


Reise

Selv om han “har alt”, så har han aller mest sannsynlig ikke opplevd å bo på verdens eneste 7-stjerners hotell (og nå har han kanskje ny koffert også). Det berømte Burj Al Arab i Dubai ligger på en menneskeskapt øy på hele 280 meter fra land, og selve øya brukte de hele to år på å lage. Hotellet har 8 restauranter, privat strand, egen spisestue på alle rommene, samt et enormt luksusspa. Dette er kanskje den optimale julegaven til han.

Om du derimot ser etter litt mer budsjettvennlige priser på spa, så har vi noen supre tips her

d3eb9bb8_z

Sjekk hotellet her


Husk å sjekke rabattkoder til nettbutikkene her


Slik får du de beste tilbudene på Black Friday

LES OGSÅ