De populære klassiske klokkene som passer alle

Daniel Wellington er den perfekte julegaven. Her er klokkene du selv kan ønske deg, eller gi bort i gave.

Når man tenker på klassiske og stilrene klokker så er det få merker som slår Daniel Wellington. Merkets minimalistiske design er veldig anvendelig, og det er kanskje derfor klokkene ble så populære da Daniel Wellington først kom ut på markedet.

– Daniel Wellington kom på et tidspunkt hvor klokkene var litt kraftige og store. Målet var å lage en enkel klokke som passet alle og til alt, sier Marte Andersen som er butikksjef for Daniel Wellingtons eneste butikk i Norge.


Herreklokker du kan ønske deg eller gi i gave

Untitled-1 copy

1. Klokke her2. Klokke her3. Klokke her


Filip Tysander er mannen bak Daniel Wellington, og det var en ren tilfeldighet som ga han inspirasjon til å starte merket. Tysander møtte en brite på en jordomreise som var spesielt interessert i “vintage”-klokker. Han brukte sine egne gamle klokkeskiver på NATO-remmer. Britens navn var Daniel Wellington. 

– Han (Tysander) ville lage klokker i samme stil som dette. Klokkene skulle være tynne og minimalistiske, og urskivene skulle komplettere de stilige remmene. Slik ble de stilrene og elegante Daniel Wellington-klokkene til, sier Andersen.


Gavesett til herre

Gavesett, herre copy


Daniel Wellingtons klokker går nesten for å være unisex, det er nemlig kun små detaljer som skiller herreklokkene fra damemodellene. Herreklokkene spiller på det maskuline, med tykkere remmer og større urskiver. Du finner også mønstrede-remmer som går for å være litt røffere. Damemodellene har tynnere remmer og mindre urskiver, noe som skaper et mer feminint uttrykk.

Dame vs copy

Fra venstre: Dameklokker, herreklokker

Dameklokker du kan gi til henne: 1. Klokke her2. Klokke her

Herreklokker du gir til han eller ønsker deg: 1. Klokke her2. Klokke her


Man kan aldri få for mange klokker. Derfor er en Daniel Wellington en veldig fin julegave, enten om du ønsker deg en, eller skal gi bort.

Herreklokker: Klokkene du ønsker deg eller kjøper til han

Noe av det fineste en mann kan ha av tilbehør er klokken. Klokken fungerer ofte som prikken over i-en på antrekket ditt, og er derfor noe enhver mann trenger i sin garderobe. 

Daniel wellington 2 copy

1. Klokke her2. Klokke her3. Klokke her


De klassiske klokkene fra Daniel Wellington har lenge vært en favoritt blant nordmenn, og det er på grunn av klokkens fleksible design. De passer til alle situasjoner, og du kan i tillegg bytte remmene. Nylons-remmen går fint til hverdagslig bruk, mens skinn-remmen er litt penere. 

– De mest populære herreklokken fra Daniel Wellington er de som er helsorte. “Svart på svart”-stilen er veldig moteriktig og tidløs. Derfor er disse klokkene en sikker vinner, og en perfekt julegave, sier Andersen.

Helsort copy

1. Klokke her2. Klokke her3. Klokke her4. Klokke her


Dameklokker: Dette kjøper du til henne

Daniel Wellingtons dameklokker er litt mer kvinnelige enn herremodellene. Deres feminine preg, blandet med det klassiske designet, har gjort klokkene til et merke som blir valgt av mange, blant annet kjente personligheter som Kendall Jenner.

Dame hovedbilde copy

Foto: Daniel Wellington


På sosiale medier har klokkene fra Daniel Wellington vært veldig synlige, og det har vært med på å gjøre merket så populært som det er i dag.

Om du ser etter en gave du kan gi til din kjæreste, din mor, søster eller venninne er Daniel Wellington en veldig god idé. Klokkene, og den minimalistiske stilen som de har, passer nemlig alle aldre.

Gavesett dame copy

1. Klokke her2. Klokke herGavesett til henne her3. Klokke her4. Klokke her


– Årets mest populære klokke for damer er den nyeste modellen. Denne sesongens “classic petite”-klokker ser litt mer pyntet ut enn de andre modellene på grunn av lenken. Den gjør at klokken går mot det eksklusive, selv om prisen er veldig rimelig, sier Andersen.

Petite copy

1. Klokke her2. Klokke her3. Klokke her4. Klokke her5. Klokke her


Butikk copy

Daniel Wellington åpnet butikk i Oslo 8. april i år, og på grunn av merkets popularitet har startfasen gått veldig bra.
Foto: Daniel Wellington Norge

1. Klokke her2. Klokke her3. Klokke her


LES OGSÅ