De perfekte sommerantrekkene til herre

Slik imponerer du i parken

Parksesongen er for lengst i gang, og vi trekker ut av stua og ut i grøntområdene, i takt med stigende temperaturer og lengre dager.

Parken er et sted for å slappe av med gode venner og kanksje eller fest eller to. Men hva har man egentlig på seg?

Her er fem fete antrekk du kan bruke både i parken og utover kvelden.

Bomberjakka bør være fast inventar i sommergarderoben. Ikke bare er den sporty og stilig; den redder deg også om det skulle bli kjølig i lufta. Bruk den med tapered chinos og freshe sneakers, og for å toppe looken kan du kjøre toner av én farge, slik som blått her.

Untitled-3 3

Bomberjakke fra Bellfield HER, Sneakers fra Nike HER, Chinos fra Shine Originals HER, Tee fra Polo Ralph Lauren HER

Den hvite buksa er heftig omdiskutert, men går du for en monokrom look funker det bra. Rull opp buksebena og miks den med netonede, sporty elementer, og husk såklart fete kicks, slik som disse fra Lacoste. Utover kvelden tar du på en sporty jakke, og du er good to go.

aaa

Chinos fra Lacoste HER, Tee fra Lacoste HER, Jakke fra Religion HER, Sneakers fra Lacoste HER

Denne looken er så skandinavisk og enkel som den er konge. Å se bra ut kan være utrolig simpelt, om du bare går for enkle og monokrome elementer. Miks en clean, hvit piqué med denne überfete jakka, og skreddersydde shorts. Fullfør looken med trendy sneakers.

B3

Tee fra Polo Ralph Lauren HER, Shorts fra Hugo Boss HER, Jakke fra Hugo Boss HER, Sneakers fra National Standard HER

På sommeren er det selvsagt også lov med farge, og en av de store trendene i år er grønne bomberjakker. Vi digger denne fra Topman, og mikser den med enkle elementer. Grønt passer også ekstra godt med rosa, og på de varmeste dagene funker looken som f også uten jakka.

124

Sneakers fra Adidas Originals HER, Solbriller fra Boss Orange HER, Bomberjakke fra Topman HER, Tee fra Hilfiger Denim HER, Shorts fra Jack & Jones HER


En fet sommerlook trenger ikke bestå av mer enn tre elementer: En shorts, en kul piqué og sneakers som skiller seg ut. Her kan du også kjøre enkel ton-i-ton, og holde stilen hele dagen.

235

Shorts fra Polo Ralph Lauren HER, Piqué fra Lyle & Scott HER, Sneakers fra Polo Ralph Lauren HER

Selvsagt er man ikke nødt til å ha klær i parken, men i henhold til norsk lov er det greit å dekke til det aller helligste. Da er disse fem alternativene våre anbefalinger. Ellers er de også fem av de feteste bareshortsene for SS16.

Untitled-3

Fra venstre: Orlebar BrownSOULLANDPaul SmithBjörn BorgTopman

LES OGSÅ