De feteste høst- og vinterjakkene til herre nå

Dette er årets favoritter

Høsten er her, og vi har allerede begynt å tenke på hva slags jakker vi skal skaffe oss i år. Det er et enormt utvalg der ute, men vi har noen klare favoritter som kommer til å vare langt utover høsten og i flere kommende sesonger. Her er våre topp 10 anbefalinger av årets høstjakker.


1.

Semsket shearlingjakke fra Topman

En vinterjakke skal helst være årets store garderobeinvestering, men denne “falske” shearlingjakken koster på ingen måte skjorta. Shearling er å se hos alle fra Burberry til Coach, og vi digger denne modellen fra Topman. Den kombinerer kvalitet med elegante og enkle detaljer, og er en investering du kan nyte godt av lenge.

5

Her


2.

Blå dunjakke fra Tommy Hilfiger

Dunjakker er stilige lifesavers når det begynner å bli kaldt i lufta, og denne modellen fra Tommy Hilfiger er perfekt langt utover høsten, og ikke minst igjen til våren.

4

Her


3.

Kort frakk fra Hugo Boss

Korte frakker er litt mindre formelle, og passer godt til avslappende høstdager, eller romantiske turer i frisk luft. Vi liker denne sorte varianten, som også er den perfekte lengden om du ikke klatrer helt opp til 190 cm.

3

Her


4.

Sort skinnjakke fra Esprit

En sort skinnjakke bør finnes i alle herregarderober, og denne nye modellen fra Esprit er perfekt. Den skiller seg akkurat nok ut med de enkle glidelåsdetaljene, men de er rette og enkle, som gjør at jakken er kul men fortsatt klassisk og elegant.

1

Her


5.

Semsket, karamellfarget jakke fra Freaky Nation

Denne jakken er kanskje den aller viktigste når det gjelder årets trender. Semsket skinn er den store vinneren i år, og tobakk- og karamellfarge er de to store vinnerne. Det at jakken har en bomber-utforming er en eneste stor bonus.

5

Her


6.

Beige trenchcoat fra Burberry

Trenchcoaten er et go-to ytterplagg på høsten, og den beige versjonen fra Burberry er ikonisk. Den har et klassisk snitt og er eksklusiv ut, og du kommer til å ha den livet ut

1

Her


Se rabattkoder fra nettbutikkene her


7.

Sort pea coat fra Filippa K

Pea coats går virkelig aldri av moten, og de marineinspirerte jakkene er sikre vinnere også i år, spesielt med tilbakekomsten av dobbeltspente jakker, og ikke minst disse dagers militærinspirerte trender.

3

Her


8.

Brodert jakke fra Givenchy

Denne 50-tallsinspirerte jakken fra Givenchy er kanskje en overraskelse på lista, men den hører absolutt hjemme blant våre favoritter. Den står i sentrum av nåtidens bomber- og broderi-trend, og vi håper flere menn er tøffe nok til å gå i denne moderne klassikeren.

2

Her


9.

Semsket skinnjakke fra Jofama

Vi har skrevet om denne skinnjakka før, og med god grunn: Den er en av de feteste vi har sett på lenge. Den kombinerer godt håndtverk med ekstremt fett uttrykk, og kommer til å være en storfavoritt – spesielt på byen. Vi kommer til å bruke den så lenge vi kan utover vinteren, gjerne med en tykk polo når det er som kaldest.

PicMonkey Collage

Her


10.

Blå, semsket skinnjakke fra Valstar

Vi elsker denne jakka fra Valstar, spesielt på grunn av fargen. Å klare å lage skinnjakker med farge er en utfordring, men denne er akkurat passe rocka og elegant. Den er perfekt for menn som tør å skille seg ut på en positiv måte, og den viser subtilt at man har stålkontroll på stil. Dessuten er den semsket, som gir den det lille ekstra, i tillegg til å være eksklusiv hos nettbutikken Mr. Porter.

6

Her


11.

Sort parkas fra Canada Goose

Canada Goose er kjent for sine varme og gode parkaser, og har lenge vært en storfavoritt på det norske markedet. Det kanadiske merket lager heldigvis også jakker uten pelskrage, og vi digger denne parkasen som garantert kommer til å redde oss i vinter.

2

Her


Sjekk rabattkoder fra nettbutikkene her


LES OGSÅ