Foto: Stefan Knauer

CPHFW: Her er J. Lindeberg sin SS19-kolleksjon

SS 2019-kolleksjonen til J. Lindeberg henter inspirasjon fra USAs to kyster – en miks av østkystens urbane gatemote og “upper east side”-chic look, og vestkystens avslappede surfing, skating og beach-uttrykk. Samtidig understreker kolleksjonen et skifte i J. Lindebergs sportslige motearv.

Dette er Jens Werners andre show siden han ble utnevnt til kreativ direktør i desember 2017. Mens AW 2018-kolleksjonen var utgangspunktet for merkevarens nye retning, har Werner og hans team tatt et lengre steg med SS 2019-kolleksjonen.

Klikk deg inn til alle nye plagg hos J. Lindeberg her.

«Da jeg ble utnevnt til kreativ direktør startet teamet og jeg en prosess for å definere J.Lindebergs sport- og motehistorie. Fokuset har vært å ivareta våre sterkeste midler, hedre vår arv, og gjenoppbygge og utvikle et nytt og moderne perspektiv. Vårt varemerke har i utgangspunktet vært under konstruksjon det siste året og det kommer til å fortsette i samme retning,» sier Werner.


Se hele visningen her:


 

En «under-konstruksjon» capsule-kolleksjon, med karakteristisk svart og gul «Do Not Cross» konstruksjonsteip-print, er med i SS 2019-kolleksjonen for å belyse merkevarens prosess mot en ny retning. Den har blitt lansert som «See Now – Buy Now» og er tilgjengelig på J.Lindeberg sin nettside over hele verden nå.


Nyheter fra J. Lindeberg

Overdeler

FrakkGenserTurtle neckHettegenserBlazer

Bukser

Bukse 1Bukse 2Bukse 3Bukse 4Bukse 5


«SS 2019-kolleksjonen er inspirert av den amerikanske drømmen – alt er mulig – men også denne krasjen mellom kulturer og ideer, østkysten og vestkysten. Vi har tidligere vært kjent for slim fits, og nå har vi disse kontrasterende silhuettene og volum; og sammenstøtet av tradisjon og teknologi med vår sportslige motearv. Vi bruker tekniske materialer på ulike måter og styler med uventede kombinasjoner. Det er antrekk som kan brukes på treningssenteret på kontoret eller flyplassen. Dette er også min visjon for merkevarens fremtid, å kombinere disse elementene på vår særegne måte, for å få en mer moderne og internasjonal tilnærming,» sier Werner.

Sjekk ut bilder fra catwalken under:

Foto: Stefan Knauer
Foto: Stefan Knauer
Foto: Stefan Knauer
Foto: Stefan Knauer
Foto: Stefan Knauer
Foto: Stefan Knauer
Foto: Stefan Knauer
Foto: Stefan Knauer
Foto: Stefan Knauer

LES OGSÅ