Bootsene du kan bruke med dressen

Disse bootsene er så anvendelige at du kan kombinere de med hva som helst. Nettopp derfor trenger du de.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Vegard Bang Ritland

Å bruke vinterboots til dressen er ikke så vanskelig som en skulle tro, det krever bare litt finesse. Med andre ord, du må vite hvilke boots som egner seg best. Se etter de vinterskoene som har anvendelige silhuetter, som gjør seg godt med både det avslappede og det formelle. Boots kan gi dressen den esktra "edgen" den trenger, men vil også sprite opp et hverdagslig antrekk.


Chealsea boots

Den kanskje mest elegante vinterboots-varianten er chelsea boots. Kalt opp etter et byområdet i London hvor alle stilikoner på 60-tallet brukte de, er chelsea bootsene den typen vintersko som er den mest dressede. Det betyr ikke at de ikke kan være røffe. Bootsene kan bli forbundet med en preppy stil, men også en rebelsk.

Hugo Boss


Tiger of Sweden


Ted Baker

Forslag til stil


Militærsko

Snøre-boots er et hakk røffere enn Chelsea bootsene, og de gir en formell stil en kul vri. Det å mikse formelt med røffe og avslappede elementer er i vinden for tiden. Du ser det på frakkene som blir brukt, og snittet på bukser og overdeler. Dette gjelder jo selvfølgelig skoene du bruker også.

 Ted Baker


Boss


Sneaky Steve


H by Hudson


Calvin Klein


Forslag til stil

Blazer - Klokke - Bukse - Genser - Boots


Kraftigere

Boots med kraftigere og taggete såler er like anvendelige som typene beskrevet over. De er også laget for å tåle litt ekstra dårlig vinterføre, for om det er glatt er det godt med litt ekstra hold. Se etter de kraftige skoene som har pyntede elemtenter. Det er disse små detaljene som gjør de fleksible.

Tiger of Sweden


Tiger of Sweden


Matinique


Forslag til stil

Genser - Snøre-boots - Bukse - Frakk