Blazere til sommeren

Nå som sommerværet er her må du ha en blazer som ikke blir alt for varm. Ta en titt på disse sommerblazerene.

Når det er varmt skal blazeren, som med alle andre klær, være av et materiale som er komfortabelt å bruke. Blazere som virker avkjølende, som er lette og ledige, og som puster godt er viktig å ha i garderoben sin nå på sommeren. Spesielt når temperaturen går opp mot 30 grader.

Lin er et godt materiale når varmen står på som mest, men på kvelden kan det ofte bli litt kjøligere. Da er det godt med et litt varmere stoff igjen, som for eksempel bomull. 

Les også: Dette bruker du på sommerfesten

Ta en titt på blazerne vi har funnet frem nedenfor. Med disse sommervariantene er du klar for sommerens festligheter.


Husk å følge @Side3Stiltips på instagram!


Avslappede

De blazerne som har utenpåliggende lommer er av den avslappede typen, som gir et ledig og lett uttrykk. Gå for maritime og beige farger for en sommerlig stil, og kombiner de gjerne med chinos eller jeans.

Avslappet

MarineblåBeigeStripete lyseblå


Klikk deg inn til alt av blazere hos Care of Carl her.


Dresset

Blazere med klafflommer, som ikke er utenpåsydde, gir et mer formelt uttrykk. Derfor er disse blazerne perfekte til de store begivenhetene hvor man skal være litt ekstra pyntet, men det betyr ikke at du ikke kan dresse disse ned. Hvis du bruker blazeren sammen med mer avslappede plagg kan du få en kul og røff stil. Miksing av formelt og uformelt er alltid stilig.

Les også: Skjortene for de varmeste dagene

Pyntet

GrønnBeigeBrun


Klikk deg inn til alt av blazere hos Boozt her.


For den som vil skille seg ut

Det finnes alltid de blazerne som gjør at man skiller seg ut fra mengden, hvor mønsteret, knappene eller kragen er litt annerledes. Om du er typen som liker å være den som imponerer ved å være litt annerledes kan du ta en titt på disse variantene. 

Les også: Jobb i sommer? Dett bruker du!

Skillersegut

Stripete marineblåRuteteGrønn


Klikk deg inn til alle blazerne hos NLY Man her.


Husk å følge @Side3Stiltips på instagram!

insta


LES OGSÅ