Årets beste vinterjakker til herre

Finn din favorittmodell

Desember er her, og i det ganske land merker vi at gradestokken begynner å vise negative tall. Vi nordmenn er kanskje vant til kulda, men vi må også kle oss etter forholdene.

Vi har samlet noen av de feteste vinterjakkene i år, som både varierer i materiale, pris og stil, så du kan klikke hjem din favoritt.


Det finnes et enormt utvalg av vinterjakker. Vil du ha med eller uten krage? Pels eller fusk? Hette? Tips: Flere av jakkene kommer også i forskjellige farger.

Untitled-2

Fra venstre: Schott NYCCanada GooseAdidasCELIOCanada Goose

Se premium-jakker hos Mr. Porter her


Boblejakker er behagelig på vinteren, og ingenting er som å pakke seg inn i en varm jakke på kalde morgener. Prøv ut en modell i et annerledes mønster, eller med testkur i stoffet.

Untitled-1

Fra venstre: Denim & Supply Ralph LaurenBlendTommy HilfigerWranglerSolid

Finn rabattkoder fra nettbutikkene her


Rimeligere varianter kan være vel så fine som designerjakker, selv om kvaliteten selvsagt vil variere. Av disse fem under er det enorm prisforskjell, selv om de alle ser konge ut.

Untitled-3

Fra venstre: Jack & Jones TechScotch & SodaYOUR TURNMaison MargielaYOUR TURN

Her finner du flere vinterjakker hos Boozt


Invester gjerne litt penger i vinterjakka, slik at du er sikker på at den holder på de kaldeste dagene, og gjerne også i skibakken. Gå også gjerne for en sprek farge for en frisk og sporty look.

Untitled-4

Fra venstre: GaastraSelected HommeYOUR TURNG-StarThe North Face

Her finner du et enormt utvalg av vinterjakker hos Zalando

Sjekk ut rabattkoder fra nettbutikkene her


Bulls_000fbki7

Foto: Bulls


LES OGSÅ