(Boozt)

Alternativ til T-skjorten

T-skjorten er en sikker vinner på de varme sommerdagene, men det kan være fint med variasjon og. Her har du 4 alternativ til t-skjorten.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Vegard Bang Ritland

På de varme sommerdagene er det fort gjort å gå for t-skjorten. Det er ikke noe galt i det, men for å få litt variasjon på stilen din kan det være lurt å prøve ut noe annet.

Selvfølgelig skal disse plaggene være like komfortable som t-skjorten er. Plaggene du bruker på sommeren skal være avkjølende, og du kan være sikker på at du holder deg "cool" med disse fire alternativene til t-skjorten. 

Les også: Jobb i sommer? Dette er stilen du går for


Husk å følge @Side3Stiltips på instagram!


Kortermede skjorter

Denne varianten er litt finere enn en vanlig t-shirt, men mer avslappet enn dresskjorta. Disse skjortene er behagelige i sommermånedene, og sammen med noen kule jeans eller chinos kan du være sikker på at du vil se stilig ut.

Les også: Dette kan du ha å deg på sommerfest

Mango Man - Stenströms - Rag & Bone - Polo Ralph Lauren - Hugo Boss


Hawaii-skjorten

Den kortermede skjorten med fritidskrage er virkelig i vinden i år. Den tar oss tilbake til 80-tallet, hvor den såkalte Hawaii-skjorten ble brukt flittig. Det at den fortsatt er aktuell i motebildet sier noe om hvor tidløs skjorten er. Du finner skjorten i mange forskjellige mønstre og farger. Bruk gjerne skjorten sammen med en t-skjorte også.

Les også: 4 stilige sommerantrekk!

Tiger of Sweden - Our Legacy - Hugo Boss - Mango Man - Gant


Linskjorten

Linskjorter er noe enhver mann må ha i sin garderobe nettopp på grunn av skjortens avkjølende effekt. Kombiner den med en shorts og noen lette sko på de ekstra varme dagene, men på kvelden kan du bruke den med en bukse og skinnjakke for en tøff look.

Les også: Linskjortene du bruker på de varme dagene

Morris Herritage - J. Lindeberg - Dunhill - Barba Napoli - Polo Ralph Lauren


Pikéen

Den kortermede pikéen finnes i utallige modeller og materialer. Du har både de uformelle variantene som man forbinder med sport, og de som er designet på en mer pyntet måte. Er du så heldig at du skal tilbringe late slaraffen-dager i Sør-Europa i sommer er pikéen et godt valg.

Hugo Boss - Sunspel - Hugo Boss - Etro - Calvin Klein


Husk å følge @Side3Stiltips på instagram!