50 skjorter du kan «klikke» deg hjem

Dette er shoppingguiden du trenger til skjortevalgene.

Er du på jakt etter nye skjorter bør du fortsette å lese. Vi har plukket ut 50 av de kuleste skjortene fra de største nettbutikkene i Norge. Her finner du garantert noe du liker.

Korte ermer

Litt finere enn en vanlig t-shirt, men mer avslappet enn dresskjorta. Dette er skjortene som er behagelige i sommermånedene, og er kule til jeans og chinos.

kortermet

Fra venstre: Gant – Polo Ralph Lauren – Lee Jeans – Lindbergh  – Samsøe & Samsøe


Mønster

Er du av den litt mer vågale typen velger du prikker, blomster eller kanskje ugler på skjorta? Råkult til jeans, og kan til og med passe på fest, men aldri under dressen.

Untitled-3

Fra venstre: Boss OrangeKnowledge Cotton Apparel – Knowledge Cotton Apparel  – Hugo – Olymp Level 5


Rutete

Du kan gjerne bruke ruter på jobb eller på fest under dressen, men da velger man gjerne en skjorte med diskret ruter. Skjortene med store ruter eller ruter i mye farger passer best i uformelle anledninger, og for eksempel sammen med jeans.

Untitled-2

Fra venstre: Polo Ralph Lauren – Seidensticker – Eton  – Tommy Hilfiger – Lyle & Scott


Striper

Striper er i vinden som aldri før, og den kan gjøre skjorta både elegant og sommerlig. Disse skjortene er helt prima på sommerfesten:

Untitled-1

Fra venstre: Lexington – Olymp Level 5 – Samsøe & Samsøe – Tommy Hilfiger – Olymp Level 5


Fargerike 

En fargerik skjorte kan faktisk være kul selv om du skal gå i dress, så lenge snittet og materialet er riktig. men passer så absolutt også til uformelle antrekk.

Untitled-5

Fra venstre: Polo Ralph Lauren – Hugo Boss – Hugo Boss – Eterna – Olymp No.6


Sommer

Om sommeren skal de uformelle skjortene gjerne ha print i Hawaii-stil, avslappende materialer som lin og en fargeskala i pastell. Her ser du noen av våre favoritter:

Untitled-6

Fra venstre: Polo Ralph Lauren – Brixton – Polo Ralph Lauren – Blend – Burton


Eksklusive

Her er skjortene for den kvalitetsbevisste. Her snakker vi elegante snitt og delikate materialer. De koster litt mer, men er vel verdt det. 

Untitled-8

 Fra venstre: Boss – Lab Pal Zileri – The Kooples – Eton – Boss


Hverdagsskjorter

Skjortene du bruker for en helt avslappet stil, gjerne med ruter eller striper, ofte i denim eller flanell. Dette er skjortene du aldri stapper oppi buksa.

Untitled-7

Fra venstre: Knowledge Cotton Apparel – Wearecph – Knowledge Cotton Apparel – Lee – Levi’s


Jobbskjorter

Disse skjortene er gjerne mer diskret enn de du bruker til fest. Mange velger nøytrale hvite eller lyseblå skjorter, men det er også lov med pene rutete og stripete skjorter.

jobb

Fra venstre: Pole Ralph Lauren – Olymp Level 5 – Hugo BossHugo Boss – Tiger of Sweden


Vågale

For deg som liker å ta den helt ut på skjortefronten. Vi snakker sterke farger og «crazy» mønster i skjønn forening. Her er noen godbiter som garantert vil gi deg masse oppmerksomhet på fest, jobbe eller hvor du måtte velge å bruke den:

Untitled-3

Fra venstre: Eton – Napapijri – Matinique – Morris – Calvin Klein


LES OGSÅ