5 treningsfavoritter

Vi har samlet sammen noen nyheter fra 5 av våre favoritt-treningsmerker.

Alle har noen favoritter når det kommer til merker, enten om det er snakk om vanlige hverdagsklær, pentøy, eller treningsklær. Det har i hvert fall vi.

De siste årene har grensen mellom klær man bruker til trening og klær man holder til hverdagslig bruk blitt utydeligere. Athleisure-trenden er veldig aktuell i moteverdenen, og det er mye av grunnen til at man ser dress kombinert med sneakers, hettegensere sammen med blazere og ikke minst tracksuiten.

Les også: De beste pulsklokkene

Enten om du vil holde treningsklærne til sportslig bruk, eller er en av de vågale som kombinerer de med hverdagslige klær, så er det uansett noe menn burde ha i klesskapet sitt. Vi har samlet sammen noen nyheter fra 5 av våre treningsfavoritter. Ta en titt på de forskjellige merkene nedenfor, og se om du finner noe du liker.

Klikk deg inn til hele sportsutvalget hos Sportamore her, og Boozt her.


Husk å følge @Side3Stiltips på instagram!


Puma

Puma ble etablert i 1924 av Rudolf Dassler og Adolf Dassler, men på den tiden het selskapet Brødrene Dasslers Skofabrikk. Når brødrene så skilte lag i 1948 etablerte de hver for seg selskapene Puma og Adidas. De navnene klinger litt bedre enn Brødrene Dasslers Skofabrikk synes nå vi. Puma har vokst seg stort, og er nå en av verdens største sportsmerker.

Ta en titt på alt fra Puma her.

Puma1

 

Svart t-skjorteLangermetT-skjorteZip-genser


Puma2

 

TreningsjakkeSvart t-skjorteRød t-skjorteJoggeskoOransje t-skjorte


Asics

Asics er en løpesko-favoritt hos mange, og det mye på grunn av Asics sitt fokus på komfort og kvalitet. Om du har problemer med knær, og ser etter sko som gir deg den støtten du trenger for en behagelig joggetur, er Asics-skoene perfekte. Skoene har nemlig eksepsjonell demping. De er stabile, fleksible og sitter godt på foten. I tillegg er deres klær veldig stilige.

Ta en titt på alt fra Asics her.

Asics

 

Hvite joggeskoSvarte og hvite joggeskoBlå og gule joggeskoShortsTightsTreningsjakke


Nike

Nike er en storfavoritt hos mange, og når man har ambassadører som Serena Williams, Rafael Nadal, Rory Mcllroy, Tiger Woods og mange flere, er det ikke rart at merket er populært.

Les også: Joggesko til sommerens løpeturer

Nike ble grunnlagt i USA i 1972, og har siden det vokst seg til å bli verdens ledende sportsselskap. I fjor fikk de også sin første butikk i Norge som ligger midt i hjertet av Oslo Sentrum.

Klikk deg inn til hele utvalget av Nike her.

Nike

 

Langermet genserShortst-skjorteMarineblå joggeskoGrå joggeskoRød t-skjorte


Adidas

Som tidligere skrevet er Adidas et resultat av en splittelse av Brødrene Dasslers Skofabrikk, og godt var det. I dag er selskapet den nest største sportsklærprodusenten i verden, etter Nike.

Les også: Det beste av sneakers

Adidas’ kjennetegn er tre parallelle striper som går igjen på det meste av klær og sko fra selskapet. De tre stripene er også integrert i selskapets logoer.

Sjekk ut hele utvalget av Adidas her.

Adidas

 

HoodieBomber-jakkeShortsJoggeskoPiké


Under Armour

Under Armour er en av de nyere produsentene av treningsklære og -sko, men har klart å markere seg innenfor idrettsverdenen i løpet av den tiden de har eksistert. Selskapet ble etablert i 1996, og har i dag kontorer over hele verden.

 

Ta en titt på alt fra Under Armour her.

 

Under Armour

 

T-skjort med hetteShortsSvart langermet genserBlå langermet genserJoggesko


Husk å følge @Side3Stiltips instagram!

LES OGSÅ