5 antrekk til våren

Gled deg over at våren snart er her med disse vårnyhetene!

Våren er her egentlig, for mars er jo en vårmåned. Været har bare ikke skjønt at vinteren er omme helt enda, men plutselig kommer varmen. Da er det viktig å være forberedt.

Lad opp til den kommende vårsesongen med en ny vår-stil. Vi har samlet sammen ulike vårnyheter til 5 kule vår-looks.  Det klassiske og tidløse er alltid en sikker vinner, men vårlige mønstre spriker opp antrekket. På den måten skiller du deg ut av mengden, og imponerer på stilfronten.

Ta en titt på produktene vi har valgt ut, og klikk deg inn på linkene for å se fargealternativene.


Hawaii-skjorten

Hawaii-skjorten har kommet for å bli. Man så den på diverse moteshow under SS18-visningene, og nå ser man de sakte men sikkert dukke opp i diverse butikker. Kombiner den med en sort skinnjakke og noen hvite sneakers.

Antrekk 1

SkinnjakkeBukseSkjorteSneakersKlokke


Bomber-jakken

Bomber-jakken er en sikker vinner. Med et tidløst design kan du være sikker på at du vil bruke denne i mange år fremover. Med en marineblå skjorte, og noen lyse og vårlige bukser, er du klar for varmere vær.

Antrekk 2

Bomber-jakkeBukseSkjorteSkoKlokke


Baggy trench coat

Trench coat-varianten fra Tonsure er oversized, edgy og ukonstruert, og det er trendy. Bruk den med en jeans og hettegenser for en avslappet og uanstrengt stil.

antrekk 3

HettegenserJeansTrench coatSneakers


Off-white bukser

Off-white kompletterer du fint med svarte plagg. Med en svart jeans-jakke, sneakers fra Vans, og en svart turtle får du et veldig tøft uttrykk.

Antrekk 4

Jeans-jakkeTurtle neckBukseBelteKlokkeSneakers


Mønstret skjorte

En blomstret skjorte er fint å ha på våren. Miks den med noe mørkt og røft for en kul stil, og noen røffe brouges blir prikken over i-en på antrekket.

Antrekk 5

SkjorteJeansSkinnjakkeSkoBelte


Les også:

Jobbantrekk til våren

Sneakersene du går for nå

Norsk artist fronter Peak Performance

LES OGSÅ