3 plagg som vil oppgradere garderoben din nå

Og hvordan du kan bruke vært plagg.

En røff frakk som skiller seg ut fra mengden, en kul og digg strikkegenser, og en skjorte med stilige detaljer er tre aktuelle og markante plagg denne sesongen. De vil definitivt løfte antrekket ditt noen hakk, og gjør med en gang garderoben din mye mer interessant. 

Synes du det er vanskelig å kombinere disse klærne? Slapp av, «we’ve got your back.» Dette er måten du styler plaggene på, og oppgraderer garderoben din.

Les også: 7 dager, 7 antrekk


Den kuleste frakken

Det som er nytt med sesongens frakker er at de er røffe i stilen. Du skal ikke tenke at frakken bare skal være til formell bruk. Denne retro-frakken fra SAND er utrolig tøff, og vil gjøre garderoben din enda mer spennende.

Les også: Her er høstens kuleste frakker

SAND Copenhagen

last ned (7)

Slik bruker du frakken:

Antrekk frakk copy

FrakkTurtle neckSkjerfChelsea BootsJeansKlokkeBelte


Digg og varm strikkegenser

En strikkegenser er veldig godt å ha, og ikke bare fordi den varmer, men også på grunn av den er trendy. Å investere i en slik genser vil uten tvil oppgradere garderoben din. Gå for de genserne som ser litt brukt ut. De vil gi antrekket ditt et hint av et “vintage” preg, og det er kult. Strikkegenseren fra NN07 har denne kvaliteten. Du slipper å måtte bruke den til den ser “vintage” og stilig ut. 

Les også: Topp 10 gensere for menn

NN07

nob1776212646_cpalegrey

Slik bruker du genseren:

Antrekk genser copy

FrakkStrikkegenserSkjorteKlokkeBukseBelteChelsea Boots


Skjorten som imponerer

En leken skjorte som er litt annerledes fra de ensfargede er alltid et bra valg. Skjorten fra Stenström gjør seg godt i garderoben din. Du vil vise deg fra en veldig trendy side med denne skjorten. Gå for en skjorte som er kulere enn de klassiske skjortene som alle har. Slik oppgraderer du ditt antrekk.

Stenströms

14106311r_1

Slik bruker du skjorten:

Antrekk Skjorte copy

JakkeSkjorteBlazerSkoBukseKlokkeBelte


Slik får du de beste tilbudene på Black Friday
LES OGSÅ