VÅPENGAL: Den norske modellen Nina Winther havnet på fest hjemme hos Dan Bilzerian. Det tok ikke lang tid før hun hadde våpen i hendene.
VÅPENGAL: Den norske modellen Nina Winther havnet på fest hjemme hos Dan Bilzerian. Det tok ikke lang tid før hun hadde våpen i hendene. Foto: Privat (instagram.com/ninawinthercom)

Nina Winther

Slik gikk det da norske Nina Winther (23) havnet på fest hos «Kongen av Instagram»

- Han lever et vilt liv og vi hadde det fryktelig gøy, sier Nina til Side3.

Publisert

Med jevne mellomrom hyller Side3 kvinner på Instagram vi føler fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Artikkelserien "Damer vi digger på Instagram" er blitt en favoritt blant våre lesere.

Både norske og internasjonale damer har vært i fokus, fra Anniken Jørgensen til Arianne Celeste.

Les også: Levde livet med ville fester og nakne damer. Så ble det stille

Men en norsk jente som har gått oss hus forbi, er modellen Nina Winther. Glippen kan ikke skyldes annet enn kollektivt hjernedrypp i Side3-redaksjonen, noe vi beklager på det groveste.

Heldigvis, h-e-l-d-i-g-v-i-s, har mannen med 19 millioner følgere og kallenavnet "Kongen av Instagram", Dan Bilzerian, vekket oss opp fra koma. For 23 år gamle Nina var nemlig nylig på ferie i USA. Her førte en rekke tilfeldigheter til at hun og noen venninner tilbragte flere dager på fest med Bilzerian.

Besøket ble ubønnhørlig dokumentert og delt i sosiale medier med frøken Winthers over 80.000 følgere på Instagram.

Som Norges største herremagasin på nett, så vi det som vår oppgave å ta en liten prat med Nina og høre om besøket hos Instagram-kjendisen.

- Hei Nina! Til tross for at du har over 80.000 følgere på Instagram og vært modell i noen år, er det nok noen der ute som ikke kjenner til deg. Kan du ikke fortelle litt om deg selv?

- Jeg heter Nina. Er 23 år gammel og kommer fra Oslo. Til daglig jobber jeg med butikken og merket Kouture.

- Beskriv deg selv med tre ord?

-  Sta, masete og eventyrlysten.

- Kan du ikke ta oss gjennom en vanlig dag i livet ditt?

- Dagliglivet her i Norge er ganske rolig. Jeg jobber om dagen. Kveldene liker jeg å tilbringe med venninner eller alene med Netflix og mat. Jeg er en smule matvrak. Nam, nam.

View this post on Instagram

💭

A post shared by NINA WINTHER (@ninawinthercom) on

- Så du er singel?

- Ja.

- Riktig. Greit å vite. Så hva er det første du ser etter hos en mann?

- Utstråling, og at han er seg selv hundre prosent.

- Så hvordan sjekker man opp Nina Winther?

- Ikke noe sleezy sjekkereplikk med mindre den er superoriginal. Jeg får veldig turn off hvis en fyr prøver å late som han er noe han ikke er. Vær deg selv. Jeg er av den litt romantiske typen, så liker veldig godt de små detaljene man gjør.

- Dersom du hadde vært utro, ville du da fortalt det til kjæresten? Og dersom det var omvendt, ville du at han skulle fortalt det til deg?

- Hvis jeg først hadde funnet gutten jeg vil dele livet med, så tror jeg aldri at jeg kunne sittet på en sånn hemmelighet. Jeg er sterkt imot utroskap, men skulle jeg ha vært det så hadde jeg nok ikke klart å la være å fortelle det. Og ja, jeg ville vite om det hvis det hadde vært andre veien også.

- Hvem synes du er Norges heiteste mann og kvinne?

- Når det gjelder menn, så er det mange pene og kjekke "prettyboys" i Norge. Personlig foretrekker jeg nok en skikkelig mannemann. Jeg er ikke interessert i feminine eller sossete gutter. Så da må nesten valget falle på type mann som for eksempel Kristofer Hivju. Det er sexy med en mandig utstråling. Når det kommer til kvinner, er Triana en soleklar favoritt.

- Nevn tre mannlige kjendiser du ville gått på date med (Side3s journalister er inkludert i kategorien "kjendiser" på dette spørsmålet)?

- Hehe. I Norge eller hele verden? Om det er internasjonale kjendiser, sier jeg Jason Momoa, Thomas McDonell og Luke Pasqualino. I Norge er det vel Kristofer Hivju, Bård Ylvisåker og Atle Pettersen.

- Fortell oss en hemmelig du ikke har fortalt noen.

- Hm... Det er for mange å velge i.

- Hva ville du helst ha: Verdensfred eller én milliard kroner?

- Verdensfred.

- Vi tror deg... Nesten. Du har i skrivende stund litt over 80.000 følgere på Instagram. Personlig har jeg så vidt 300. Har du noen gode tips til en utrent, delvis alkoholisert og spillavhengig journalist for hvordan jeg kan øke min følgerskare?

- Haha ... Legg ut bilde av at du er alle de tre tingene samtidig.

View this post on Instagram

👄🍒 #girls #girlshoot #ninawinther

A post shared by NINA WINTHER (@ninawinthercom) on

- Jeg tviler på at familien ville bli stolt. Apropos festmennesker. Folk som følger "Kongen av Instagram", Dan Bilzerian, på sosiale medier oppdaget plutselig deg på besøk hos ham i Los Angeles. Hvordan gikk det til?

- Kine Haraldsen og jeg ble kjent med Dan gjennom felles venner i Las Vegas. Vi fant tonen og vi ble veldig positivt overrasket over fyren. Han har et vilt liv og vi hadde det fryktelig gøy. Alt fra skyting til wakeboarding til dunbuggy med country musikk i ørkenen.

- Bilzerian la også ut en video på Snapchat der du ga ham norskkurs på senga. Hvor nære ble dere?

- Hehe. Det var en ganske uskyldig setting. Jeg snakket norsk med Kine, og så forsøkte han å etterligne oss.

- Hvordan har responsen vært etter du delte bilder på sosiale medier sammen med Bilzerian?

- Reaksjonene har vært både og. Heldigvis betydelig flere positive enn negative. Men det er helt utrolig hvor mange mennesker som omtrent bare lever for å sitte på nett og kritisere andre.

- Det er jo mange myter og rykter om Bilzerian. Stemmer det at han har huset fylt til randen med våpen, damer, penger og geiter (!)?

- Huset hans er uten tvil fylt til randen med våpen. Et par geitebilder her og der, men selve geiten så jeg dessverre ikke noe til. Han har ikke mangel på å få damer dit når han vil, men det var helt rolig der da vi var der. Vi var vanlige gjester og vi fikk egne rom og bad. Ingen andre der bortsett fra de som jobber for han og et par venner. Men ja, jeg fikk høre mye ville historier.

- Jasså? Noen andre kjendishistorier du vil dele med oss?

- Mange, men de får vi ta en annen gang.

Se også:

Screen9v2

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her