Foto: Trine Stalsberg (Side3)

Side3 tester puppehealing

«Varme pupper» er den nye kuren mot muskelsmerter. Snakk om alternativ behandling ...

Publisert

«Healing Adrian, hva tenker du om det?» spør redaktøren meg.

«Nei, hva jeg tenker om det? Må ærlig innrømme at jeg ikke har noe spesielt forhold til det. Men er ikke det litt alternativt, varme hender og så videre?» spør jeg skeptisk.

«Riktig. Men pupper Adrian, det liker du?» spør han med et glimt i øye.

«Jo da, hvem gjør ikke det?» svarer jeg, kanskje litt for raskt for mitt eget beste.

«Hva med puppehealing da?» spør han raskt.

«Unnskyld?»

Foto: (Trine Stalsberg)

Puppehealing

Ja, du leste riktig. Puppehealing.

Den eldgamle, tradisjonsrike behandlingsmetoden healing har altså fått en ny vri. Ved hjelp av varme hender, steiner eller krystaller har tusenvis av mennesker tilbudt alternativ behandling til dem som vil ha det.

Nå har det kommet enda en ny behandlingsmåte.

Foto: (Trine Stalsberg)

Det Norske Healerforbundet beskriver healing som «en tradisjonell og helhetlig orientert mellommenneskelig prosess, hvor ved håndspåleggelse, energibalansering, bønn eller lignende spirituelt orienterte metoder søker å hjelpe mennesker til bedre helse og livskvalitet, så vel fysisk, psykisk som åndelig»

Andre har beskyldt healing for å være juks og humbug. Det er kanskje bare Jesus som har kunnet dokumentere og surfe på dette healing-partytrikset sitt opp gjennom årene?

Mildt sagt var undertegnende skeptisk da det ble foreslått at Side3 skulle prøve puppehealing på Sexhibition på Rockefeller i Oslo. Men som nyeste redaksjonsmedlem var det ingen kjære mor.

Her skal puppene testes til det ytterste.

Penisviskeren

Så da er vi her da. Fotografen og jeg. For å prøve puppehealing. Eller, jeg skal prøve og hun skal se på. Ikke helt sånn jeg hadde sett det for meg dersom jeg noensinne skulle havne i et rom med to jenter (en toppløs). Men, men, man kan ikke få alt man drømmer om.

Etter å ha snodd oss forbi dildoer, strippeshow og «hyper dolls», har vi ankommet tredje etasje på Rockefeller hvor healingen snart kan starte.

500 blanke norske kroner er prisen de to healerne som er der tar for en 20 minutters behandling.

På forhånd har vi blitt fortalt at puppehealing ikke er en vitenskapelig dokumentert behandlingsform, og ingen kan garantere 100 prosent effekt hos alle.

Jaja, hva har vi å tape?

Foto: (Trine Stalsberg)

Fotografen på sin side er mer lysten på at jeg skal prøve ut den andre typen behandling de tilbyr, nemlig «penishviskeren».

Behandlingensmetoden er så enkel som den høres ut som. Healeren tar rett og slett en prat med penisen din.

Det skal visst hjelpe mot diverse penisrelaterte problemer, som for tidlig sædavgang, ereksjonsproblemer, og så videre.

En liten penis-peptalk med andre ord.

Heldigvis for meg, så sliter jeg ikke med noe av disse problemet og har heller mer ømme muskler i skuldrene og nakken. Så jeg velger å takke høflig nei. Dessuten kan jeg ta eventuelle pep talks med «junior» selv.

La behandlingen starte

«Vanlig» healing blir som oftest utført ved at healeren plasserer sine varme hender, steiner, krystaller, eller andre hjelpemidler, på det området pasienten har vondt.

Puppehealing foregår på samme måte, bare at varme hender er byttet ut med varme pupper.

Etter jeg har forklart healeren at jeg til tider har litt vondt i skuldrene (ettersom jeg løfter så jævla mye vekter journ.anm.), så får jeg beskjed om å flekke av meg T-skjorten og legge meg på massasjebordet.

Foto: (Trine Stalsberg)

«Pust rolig» sier healeren i det hun slenger den ene puppen over min venstre skulder.

«Enkelt for henne å si» tenker jeg for meg selv.

Klask. Pupp nummer to følger etter som en lydig soldat.

Selv ligger jeg der og vet ikke helt hva jeg skal tro. Jeg tilhører nok gruppen som ikke har særlig tro på healing og andre «overnaturlige» evner som visse personer hevder de besitter.

Og i det jeg kjenner puppene til healeren åle seg rundt på ryggen min, vil jeg ikke påstå at jeg blir mer troende.

Men hva er man ikke villig for å gjøre for en god reportasje?

Varme pupper

Minuttene går, og healeren begynner å slenge og presse puppene sine rundt om på øvre del av ryggen og nakken. «Kjenner du det begynner å bli varmt?» spør hun.

«Ja» svarer jeg nølende, uten å kjenne noe. Foreløpig kjenner jeg nemlig ingenting, og svarer mer for å være høflig.

«Prøv å slapp av» fortsetter hun.

«Ja, da. Enkelt for deg å si. Du har ikke en fremmed kvinnes bryster pressende mot ryggen din», tenker jeg for meg selv.

Foto: (Trine Stalsberg)

Det skal nevnes at jeg på dette tidspunktet svetter noe jævlig, men om det er fordi behandlingen virker eller bare fordi det er utrolig varmt i rommet og situasjonen er rimelig surrealistisk, er jeg ikke sikker på.

Healeren flytter seg selv og puppene rundt om på ryggen, skuldrene og nakken min, mens jeg ligger der og svetter som en gris.

«Du har mye muskelspenninger i ryggen», kan hun fortelle meg. «Puppehealing kan hjelpe deg mot det», sier hun i det en pupp treffer øret mitt.

«Hvor mange behandlinger trenger man for å få løst opp noe sånt da?», spør jeg nysgjerrig, sikker på at svaret skal koste meg dyrt.

«Det må man nesten velge selv. Det er kun du som vet når du ikke har vondt mer», svarer hun. Logisk.

Ligger i familien

Mens jeg ligger der på massasjebordet og blir presset som en appelsin man prøver å få juice ut av, tenker jeg for meg selv: Hvordan oppdager man at man har varme pupper? Ved en tilfeldighet skal det vise seg.

Healeren min kommer fra Sverige, men emigrerte til Norge på slutten av 90-tallet. Hun kan fortelle at hun tidligere drev healing i hjemlandet med varme hender, men så en dag «oppdaget hun plutselig at hun hadde varme pupper også».

To fluer i et smekk!

«Søsteren min har også varme pupper», forteller hun. Varme pupper er arvelig belastet altså.

Behandlingen går fremover. Etter cirka femten minutter kjenner jeg at jeg begynner å bli veldig varm i øvre del av ryggen og nakken.

Men om det kun er fordi pupp mot naken hud varmer, eller om det er fordi behandlingen begynner å virke vet jeg ikke. Varm er jeg i hvert fall.

Healeren fortsetter å presse puppene mot områder jeg har pekt ut hvor jeg har vondt (nei, jeg pekte ikke der du sikkert tenker tror jeg hadde lyst til å peke).

Det virker som hun konsentrer seg hardt for å overføre all sin energi over til meg. Selv ligger jeg der på bordet og føler meg mer som en strandet hval som noen prøver å få i live med tvilsomme metoder.

Varm

Da timen nesten er over, og healeren holstrer puppene, begynner hun plutselig å trykke fingrene oppover ryggen min mot nakken.

En varm, prikkende følelse sprer seg i kroppen, som sol på en varm sommerdag. Har det fungert? Har jeg blitt healet?

Usikker, er vel det eneste svaret jeg kan gi på det spørsmålet.

Jeg er i hvert fall utrolig varm, og i det jeg skal reise meg føler jeg at jeg svetter som en gris. I tillegg føler jeg meg ør i toppen.

Healeren sier det er vanlig etter en puppehealing-session og anbefaler meg å sette meg ned litt.

Svett som jeg er tar jeg hånden min og kjenner på skuldrene. Jeg er glovarm.

Fotografer kjenner hun også, og nikker samtykkende.

Men har jeg mindre ømme muskler i nakken? Nei, dessverre, men healeren kan opplyse meg om at hos noen personer kan det ta noen dager før effektene vises.

Så da er det bare å vente da. Eventuell stikke ned og ta en ny behandling.

Likte du denne artikkelen? Lik oss på Facebook og få flere artikler rett i fanget.

Om du har lyst til å prøve puppehealing eller noe annet gøy i helgen, kan du alltids ta turen til Rockefeller og årets Sexhibition. Årets messe er den 18. i rekken, og varer frem til søndag.

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her