GIR SEG: Rory Reid, Matt LeBlanc og Chris Harris leder i dag «Top Gear». Den kommende sesongen av motorshowet blir LeBlancs siste, melder BBC i en pressemelding.
GIR SEG: Rory Reid, Matt LeBlanc og Chris Harris leder i dag «Top Gear». Den kommende sesongen av motorshowet blir LeBlancs siste, melder BBC i en pressemelding. Foto: Clare Pizey (BBC)

Top Gear

Matt LeBlanc slutter i «Top Gear»

- Takk for kjøreturen, sier LeBlanc.

Publisert

Matt LeBlanc mener innspillingen av «Top Gear» er for krevende og holder ham borte fra familie og venner. Etter fire sesonger med hesblesende bilkjøring er det dermed slutt for Matt LeBlanc i «Top Gear».

Det bekrefter BBC i en pressemelding.

- «Top Gear har vært utrolig morsomt, men tiden det tar å lage og svært mye reising holder meg borte fra familie og venner i større grad enn jeg er komfortabel med, sier LeBlanc i en kommentar.

- Jeg kommer alltid til å være en «Top Gear»-fan, og jeg ønsker teamet lykke til videre. Takk for en fantastisk kjøretur, fortsetter LeBlanc.

Den kjente skuespilleren tok over bilshowet i 2016 sammen med Chris Evans etter at Jeremy Clarkson fikk sparken. Evans holdt ikke lenge, og LeBlanc har siden ledet showet sammen med Chris Harris og Rory Reid.

Selv om LeBlanc gir seg, er det ikke kroken på døra for «Top Gear». Hvem som skal ta over for amerikaneren er imidlertid ikke klart.

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.