NY SERIE: HBO har annonsert at de har bestilt en pilotepisode til en spin-off av den meget populære serien «Game of Thrones». Om episoden faller i smak hos kabelkanalen, kan en ny serie være ute i 2020.
NY SERIE: HBO har annonsert at de har bestilt en pilotepisode til en spin-off av den meget populære serien «Game of Thrones». Om episoden faller i smak hos kabelkanalen, kan en ny serie være ute i 2020. Foto: (HBO)

HBO

HBO lager ny serie satt tusenvis av år før dagens «Game of Thrones»

HBO skal ha bestilt en pilotepisode av George R.R. Martin lagt tusenvis av år før handlingene i «Game of Thrones». - Det eneste som er sikkert er at opphavet til de grusomme hemmelighetene i Westeros er ikke er som vi tror.

Publisert

Skuffelsen var stor da HBO annonserte i 2016 at den åttende sesongen av den populære serien «Game of Thrones» ville bli den siste. I syv år har tilhengere av George R. R. Martins fantasy-univers lest og sett hundrevis av mennesker bli slaktet ned i kampen om en dag å sitte på jerntronen.

For personer som ikke kan få nok av universet, var gleden ditto stor da HBO avslørte at de planla en spin-off-serie. Etter det ble det stille, men nå skriver Business Insider at kabelkanalen har bestilt en pilotepisode (prøve-episode).

Episoden er skrevet av «Game of Thrones»-forfatter Martin og manusforfatter Jane Goldman. Britiske Goldman er kjent for sitt samarbeid med regissør Matthew Vaughn og har tidligere skrevet manus til filmer som «Kick-Ass», «Kingsman» og flere av «X-Men»-filmene.

I en pressemelding fra HBO, skriver kanalen at handlingen i den  nye serien vil finne sted 10.000 år før handlingen i «Game of Thrones».

- Handlingen er lagt tusenvis av år før hendelsene i «Game of Thrones», og skildrer en verden som stuper fra sin gullalder til det dypeste mørke. Eneste som er sikkert er at opphavet til de grusomme hemmelighetene i Westeros - fra «White Walkers», Østens mystikk, myten om Stark-familien - ikke er som vi tror.

Det er viktig å understreke at HBO så langt kun har bestilt en prøveepisode, ikke en hel serie. Men med tanke på hvor populære den originale serien er, vil det overraske dersom de ikke gir klarsignal for en hel sesong.

RETURNERER: Britiske Kit Harrington (midten) og norske Kristofer Hivju er to av gutta som returnerer i den aller siste sesongen av «Game of Thrones». Den har premiere en gang i 2019.
RETURNERER: Britiske Kit Harrington (midten) og norske Kristofer Hivju er to av gutta som returnerer i den aller siste sesongen av «Game of Thrones». Den har premiere en gang i 2019. Foto: (HBO Press)

Tidligst i 2020

Amerikanske medier hevder å ha kilder på at serien vil ta for seg en rekke hendelser som nevnes i «Game of Thrones»:

Byggingen av «The Wall», Stark-klanens hjemsted Winterfell, en flere år lang vinter kjent som «The Long Night» og hendelsene som førte til krig mot «The White Walkers».

Serien har enda ikke fått noen tittel og vil tidligst komme på skjermen en gang i 2020, ett år etter siste episode av den originale «Game of Thrones» er blitt sendt.

MANNEN BAK: Forfatter George R. R. Martin er mannen bak «Game of Thrones». Han er involvert i den nye episoden HBO har bestilt.
MANNEN BAK: Forfatter George R. R. Martin er mannen bak «Game of Thrones». Han er involvert i den nye episoden HBO har bestilt. Foto: (HBO Press)

Om tørsten din etter mer «Game of Thrones»-materiale ikke er slukket, kan skaper Martin muligens gi deg noe å drikke.

Forfatteren skriver nemlig på sin egen hjemmeside at denne spin-off-serien bare er én av fire «Game of Thrones»-relaterte prosjekter han og HBO arbeider med å utvikle.

Han skriver videre at ingen av skuespillerne fra dagens serie vil dukke opp i serien de nå arbeider med.

Slapp bombe

Det er knyttet store forventinger til den siste sesongen av «Game of Thrones», og spekulasjoner rundt hvordan det hele ender er stor blant fansen.

Nylig kastet Emilia Clarke aka Daenerys Targaryen aka «Mother of Dragons» bensin på bålet. I et intervju med Vanity Fair fortalte hun at hun allerede har spilt inn avslutningsscenen til Daenerys.

- Jeg må gjøre alle mulige rare ting. Du vil skjønne hva jeg mener når du ser det, fortalte hun kryptisk til magasinet.

Innspilling av siste sesong er enda ikke ferdig og Clarke har ikke spilt inn alle sine scener enda. 31-åringen mente det hele kunne bli en bittersøt avslutning for fans av den mektige karakteren.

- Det gikk hardt inn på meg, det å vite at dette er siste inntrykk mange vil ha om hva Daenerys er ..., var alt Clarke ville si.

Vi gleder oss.

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.