Foto: (Bulls)

- Så fyldig at vi stoppet henne

Kate Uptons venninner tok grep da kiloene la seg på modellen.

Publisert

Kate Upton (19) gikk fra modell til supermodell da hun i februar 2012 ble avduket som forsidepiken til Sports Illustrateds årlige bikininummer. Men ifølge avisen New York Post var Upton et godt stykke unna den milepælen i karrieren så sent som sommeren 2011.

Hadde det ikke vært for noen vennlige råd fra venninnene om hennes spisevaner, ville hun mest sannsynlig ikke nådd helt frem til forsiden, skriver avisen.

Til alt overmål har Upton et ganske sunt forhold til mat i den forstand at hun ikke bryr seg så veldig mye om hva hun spiser.

- Hun er ikke en typisk modell. Hun spiser hva som helst, sier en venninne til avisen.

Hun hevder Upton har et ganske avslappet forhold til modellyrket og tar ikke seg selv spesielt høytidlig.

Foto: (Bulls)

Å spise hva en lyster er en forfriskende holdning blant modeller, men ikke nødvendigvis et middel for å få de mest ettertraktede oppdragene. Uptons spisevaner begynte etter hvert å bli synlige, i form av noen ekstra kilo her og der.

Upton tok rådene fra venninnene sine, og ekstra timer på treningssenter sammen med en personlig trener var angivelig det som skulle til.

- All ære til min personlige trener. Han har helt klart motivert meg til å holde meg i form. Jeg har alltid hatt naturlige former, men nå må jeg selvsagt ta hensyn til at jeg er i søkelyset, sier hun til New York Post.

Foto: (Splash News/All Over Press)

Ble modell på dagen

Upton ble født 10. juni 1992 i St. Joseph, Michigan, men vokste opp i Melbourne, Florida. Som 16-åring dro hun på audition for modellbyrået Elite Model Management, og signerte kontrakt den samme dagen. Hun flyttet etter hvert til New York og begynte å jobbe for modellbyrået IMG Models.

Upton stod modell for Garage og Dooney & Bourke, og var også 2010-11-ansiktet til Guess, men modellkarrieren tok for alvor av da hun ble kåret til «Årets nykommer» av Sports Illustrated i februar 2011, forøvrig kun ikledt maling ...

Siden har hun jobbet for blant andre Victoria's Secret og Jenna Leigh, og har frontet magasiner som FHM, Complex og Esquire. Esquire kåret Upton til «Sommeren kvinne» 2011. GQ utropte henne til «Årets kropp» så sent som i desember 2011.

Se noen tidligere bilder av Kate Upton her:

4246

Kate Upton er forøvrig aktiv på Twitter. Der poster hun bilder som dette:

Foto: Faksimile (Yfrog.com)

Fra modell til supermodell

Sports Illustrated Swimsuit Issue har vært en årlig utgivelse siden 1964. Å havne på forsiden av magasinet regnes av enkelte som et tegn på å gå fra modell til supermodell, ifølge Wikipedia.

Magasinet krediteres dessuten med å ha gjort bikinien til en legitim klesdrakt.

Det var redaktør Andre Laguerre som kom på ideen å gi ut et nummer med en vakker kvinne i bikini på forsiden. Målet var å øke salgstallet i de normalt trege vintermånedene. Det første nummeret hadde den ukjente frisøren Babette March på forsiden, men siden har modeller som Elle Macpherson, Rachel Hunter, Heidi Klum, Tyra Banks og Marisa Miller hatt æren.

LES OGSÅ:

Fremdeles er det mestselgende bikininummeret magasinet fra 1989 som markerte 25-årsjubileet.

Sports Illustrated har publisert alle coverne fra 1964 og frem til i dag på nettsiden sin, med lenker til alle artiklene som har stått på trykk. Vel verdt å bruke litt tid på.

LES OGSÅ:

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.