Foto: (VK.com/Kostas)

Sikkerhet

Så enkelt snek de seg ut på rullebanen

Nå gjør de narr av sikkerheten på internett.

Publisert

Få ting irriterer det moderne mennesket mer enn å stå i sikkerhetskontrollen på en flyplass.

Du er varm, svett og (mest sannsynlig) stresset der du stå i kø med flere hundre andre mennesker i påvente av å bli sikkerhetsklarert av noen ungdommer med en utdannelse på lengde med en sommerferie.

Men du godtar det, for innerst inne velger du å tro at det å kun ha 100 milliliter væske med deg på tur eller la neglesaksen ligge hjemme gjør flyreisen en smule tryggere fra mennesker som vil deg vondt.

Nå har noen russiske ungdommer vist at alle flyplasser kanskje ikke er så trygge og sikret som som man skulle tro. 

Foto: (VK.com/Kostas)
Foto: (VK.com/Kostas)

Tre russiske ungdommer kom seg nemlig helt frem til fly ute på oppstillingsplassen deres på St. Peterburgs flyplass Pulkovo, og det kun ved hjelp av noen gule refleksvester.

En av ungdommene lastet senere opp bilder av stuntet på sin profil på VK, Russlands største sosiale mediet. Ifølge nettsiden Vocativ skal ungdommene ha klatret over et gjerde på flyplassen iført refleksvestene og utgitt seg for å være ansatte på Pulkovo. "Refleksvest"-gjengen skal ha tatt seg inn i flere av flyene som var på flyplassen, samt cockpiten på et helikopter som sto ulåst. De skal så ha forlatt flyplassen samme vei som de kom, helt uoppdaget.

Foto: (VK.com/Kostas)
Foto: (VK.com/Kostas)
Foto: (VK.com/Kostas)

Nyheten om ungdommenes påfunn spredte seg raskt på russiske nettsider og flere lokale nyhetsstasjoner skal ha plukket opp det sensasjonelle stuntet, spesielt etter at personen som lastet opp bildene hevdet at dette ikke var første gang de enkelt snek seg inn på flyplassen.

Likte du denne saken? Følg oss på Facebook, og få med deg neste også:

 

 

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.