Dette er én milliard kroner i tusenlappet. Fullt så mye stakk ikke nordmannen av i nettspill, men en kommer langt med 32 millioner også.
Dette er én milliard kroner i tusenlappet. Fullt så mye stakk ikke nordmannen av i nettspill, men en kommer langt med 32 millioner også. Foto: (Noregs Bank)

Spill

Rogalending vant 32 millioner kroner

Snakk om griseflaks!

Publisert

En rogalending prøvde lykken i et nettspill torsdag, og vant en historisk sum på svimlende 32 millioner kroner.

- Jeg satt og kjedet meg hjemme og fant ut at jeg skulle prøve meg litt. Det verste som kan skje er jo at jeg taper noen kroner, tenkte jeg. Maskinen virket å være i godt humør, så jeg økte innsatsen litt, forteller den lykkelige vinneren i en pressemelding.

- Da jeg fikk bonusspill var håpet at den kom litt inn på hjulet - slik at det ble litt mer å spille for. Men før jeg fikk tenkt meg om blinket det jackpot på skjermen. Jeg hadde store problemer med å fatte dette. Først etter å ha stirret på skjermen i fem minutter så gikk det opp for meg, forteller han videre.

Vinneren er i slutten av 30-årene, men har på råd fra spillselskapet Betsafe valgt å være anonym. Men han vet hva noen av pengene skal gå til.

- Skal betale gjeld så klart. Ny bil og hus er det første. Og så må jeg jo dele litt med de nærmeste. Det blir nok også en flott ferie i sommer.

Pressesjef i Betsafe, Mikael Mellqvist, var mannen som først fikk gratulert storvinneren torsdag kveld.

- Det er veldig hyggelig å gratulere en ny norsk storvinner. De tre siste årene har vi hatt tre vinnere over 25 millioner kroner. Det er fantastiske summer, og hyggelig at et selskap som ble startet av nordmenn, kan høste så mange storvinnere fra samme land, skriver Mellqvist i pressemeldingen.

Utbetalingen er den største i selskapets historie.

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her