PENEST I VERDEN: Ifølge en ny avstemning er norske jenter de peneste i verden. Her er det fire glade jenter fra årets Øyafestival i Oslo.
PENEST I VERDEN: Ifølge en ny avstemning er norske jenter de peneste i verden. Her er det fire glade jenter fra årets Øyafestival i Oslo. Foto: (Scanpix)

Babes

Ny avstemning: Verdens peneste jenter er fra Norge

Over 60.000 mennesker har avgitt sin stemme. Er du enig?

Publisert

"Det er en kjensgjerning at de peneste jentene er fra Norge" sa Finn Kalvik en gang i tiden.

Alle som bor her i nord og som har vært og reist vet jo at Kalvik snakker sant, til tross for at mange så mange kåringer over årenes løp vil ha det til noe annet.

Vel, nå ser det ut til at det "endelig" er offisielt, norske jenter er verdens peneste.

Nettsiden GirlsOnAMap har påtatt seg ansvaret med å koke ned myter og overtro til knallharde fakta. På nettsiden kan du se og stemme på jenters utseende verden over og få inntrykk av hvordan "virkelige" jenter ser ut i alt fra USA til Pakistan. Nå har GirlsOnAMap samlet inn data fra over 60.000 mennesker fra over 90 land som alle har stemt og rangert jenter basert på bilder som er blitt sendt inn til nettsiden.

Og på førsteplass finner man... trommevirvel... Norge.

Bilder av kjendiser og modeller er ikke lov, så her er det bare sunne og friske jenter som har deltatt.

DISKVALIFSERT: Bjørg Sofie Løvstad trekker ikke opp snittet av norske kvinner i undersøkelsen. Det er nemlig ikke lov å stemme på modeller og kjendiser.
DISKVALIFSERT: Bjørg Sofie Løvstad trekker ikke opp snittet av norske kvinner i undersøkelsen. Det er nemlig ikke lov å stemme på modeller og kjendiser. Foto: Geir Egil Skog (All Over Press)
NORSK SKJØNNHET: Bjørg Sofie Løvstad fanget i sin tid oppmerksomheten til prins Albert. Hun skal imidlertid ha takket nei da han ville komme på besøk.
NORSK SKJØNNHET: Bjørg Sofie Løvstad fanget i sin tid oppmerksomheten til prins Albert. Hun skal imidlertid ha takket nei da han ville komme på besøk. Foto: Geir Egil Skog (All Over Press)

Grunnlegger av nettsiden, Kevin Leu, sier dette om kåringen til GirlsOnAMaps egen blogg.

- Dersom noen spør deg "hvor finner man de mest attraktive og heiteste jentene i verden", ville du garantert ha en subjektiv mening, siden du og mange andre, ikke har besøkt alle landene i verden, forteller Leu.

Han legger til at denne er den første undersøkelsen av denne størrelsen for å finne ut hvor de mest attraktive jentene i verden befinner seg.

- Dette er den første databaserte oversikten som viser resultatene av en åpen prosess for alle mennesker og deres vurderinger av jenter rundt om i verden.

Mens Norge har kapret førsteplassen, er det Litauen som har den ærefulle andreplassen. Våre nordiske naboer i Sverige og Danmark er på henholdsvis sjetteplass og trettifemteplass.

Topp ti listen er som følger:

  • Norge
  • Litauen
  • Polen
  • Sveits
  • India
  • Sverige
  • Island
  • Irak
  • Ungarn
  • Belgia

Listen har blant annet omtalt på mange nettsider de siste dagene, og ikke alle er helt enige i sluttresultatet. Amerikanske BroBible.com delte blant annet oversikten på sin Facebook-side og mange amerikanere er i harnisk over at USA havnet på en skuffende 24. plass.

Foto: (Girlsonamap.com)

Ellers er det mange som lurer på hvordan India og Irak kunne havne så høyt på listen. Pene jenter, tipper vi.

Er du enig i listen? Diskuter i kommentarfeltet.

Husk å lik Side3 på Facebook.

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her