Nordmenn elsker gruppesex

Brasilianerne og kinesere liker tanken på sex innenfor familiens rammer, britene fantaserer om voldtekt - og nordmenn er visstnok svake for gruppe- og homosex.

Publisert

Det danske nettstedet scor.dk hevder å ha tilegnet seg kunnskap om hva innbyggerne i store deler av verden sexfantaserer om. Nettstedet har samlet sexnoveller fra bidragsytere i 44 forskjellige land, i alt om lag 250 000 tekststykker – heftig og dampende erotikk kategorisert og ordnet etter hvilke typer aktiviteter som foregår på lakenet.

Foruroligende?

Antallet besøk på de ulike kategoriene er grunnlaget for scor. dks antagelser om seksuelle preferanser. Og hvis vi forutsetter sammenheng mellom det man vil lese og det man gjerne gjør, er resultatene ganske oppsiktsvekkende - og litt foruroligende:

Kinesere og brasser vil gjerne i bingen med familiemedlemmer, det fremgår ikke av materialet langsmed hvilke grener av familietreet begjæret ledes, men det er trolig ikke snakk om gamle grandtanter og filleonkler. Kineserne er også glad i å tenke seg sex med kjente mennesker. Om medlemmene av politbyrået er inkludert, vites ikke.

Arabiske friskuser

Novellenes innhold strekker seg fra ganske uskyldige og alminnelige erotiske sysler mann og kvinne imellom til interesse for aktiviteter som de fleste ikke har i sitt seksuelle handlingsregister, slik som gruppesex og voldtektsfantasier.

Antall klikk tyder på at britene – som jo er kjent for litt kinky sex, ikke minst i parlamentariske kretser – liker å tenke seg sentralt plassert i en voldtektssituasjon. Engelskmennene fantaserer også gjerne om analsex og seksuelle debuter.

[ FAKTA ] Nasjonaliteter og sexfantasier:

Norge: Gruppe- og homosexSverige: Gruppesex og stor aldersforskjellDanmark: SM, fetisj- og homosexTyskland: Som SverigeStorbritannia: Voldtekt, debut og analsexSpania: Som DanmarkArabiske land: Analsex og homosexBrasil: Sex med familiemedlemmer og homosexKina: Sex med kjendiser, søskensex og utroskap

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.