MMA-utøveren Anna Dempster har sagt seg villig til å gå en runde med et nettroll som mente kvinner var for svake og trege til å kunne slåss med menn - selv om de var trent i kampsport.
MMA-utøveren Anna Dempster har sagt seg villig til å gå en runde med et nettroll som mente kvinner var for svake og trege til å kunne slåss med menn - selv om de var trent i kampsport.

Menn vs kvinner

Nettroll mente kvinner var sjanseløse - så tok Anna ham på alvor

Mente 99 prosent av menn ville vinne mot 99% av alle kvinner.

Publisert

Hvem vinner i en kamp mellom en helt vanlig mann som er stor i kjeften, og en topptrent MMA-utøver?

Det spørsmålet kan vi kanskje få svar på etter at den amerikanske komikeren og kjente nettrollet Kristopher Zylinski på Facebook mente at kvinner var for svake og manglet reflekser til å gjøre tilstrekkelig skade på menn.

Les også: Hvorfor skal vi bry oss om menns utfordringer?

- Selv om de kan brasiliansk jiu-jitsu, så har de ikke størrelsen eller styrken til å bruke grepene. Det er farlig å lære enhver kvinne å slå eller kjempe mot en mann, skrev han.

- 99 prosent av kvinner vil tape mot 99 prosent av menn

Han fulgte senere opp med denne meldingen:

- Jeg slår ikke en kvinne med knyttet neve med mindre hun angriper meg. Hvis du vil sette opp en MMA-kamp mellom meg og en jente med en signert kontrakt, så er jeg klar. Jeg vil ha pengene når jeg vinner og du må si unnskyld, sa han og understreket at hun måtte være i hans vektklasse.

- 99 prosent av kvinner vil tape mot 99 prosent av menn. Meg mot en profesjonell kvinnelig utøver? Sjansene er 80/20 i min favør, skrev han, før han igjen fortsatte med angrep mot kvinner.

Bestemte seg for å ta til motmæle

Meldingene ble sendt videre til kampsportsiden McDojoLife, som hadde sett seg lei på nettroll som snakket negativt om kvinnelige kampsportutøvere.

Meldingen ble raskt plukket opp av miljøe. I løpet av et døgn hadde de fått Anna Dempster, som så langt har vunnet alle sine 7 MMA-kamper, til å si seg villig til å møte Zylinski i en kamp rett over nyttår i Florida med 1000 dollar i premiepotten. Kampen er planlagt streamet live på nett.

Instagram embed

Ifølge Jiu jitsu times handler kampen flere ting:

- Det er mange faktorer i en kamp, og når du sier at kvinner som er trent i kampsport ikke kan slå en mann som er like stor som ikke er trent, så viser du ingen respekt for kvinner, og du viser heller ikke respekt for kampsport, sier en representant for McDojoLife.

Zylinski har foreløpig ikke latt høre fra seg.

Bekreftet: Jaguar i-Pace kommer i mars 2018

Instagram embed
Instagram embed
Instagram embed
blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.