Yoga

Nakenyoga-trend tar av på Instagram

- Jeg vil fremme et positivt kroppsbilde, sier kvinnen bak kontoen.

Publisert

Naken-yoga høres kanskje ut et billig PR-stunt satt sammen av et treningssenter i økonomisk krise og et reklamebyrå med kun menn i alderen 40-50 år på lønningslisten, men faktisk er det en sosial medie-trend som har fått sosiale bein å løpe på de siste årene, ifølge Men's Health.

Les også: Alexis Ren: - Jeg hater når folk sier jeg er photoshoppet. Jeg har faktisk denne kroppen!

Treningsmagasinet skriver at kvinner over hele verden har de siste årene latt seg avbilde kliss nakne i forskjellige yogaposisjoner. Men's Health skriver at trenden startet med Instagram-kontoen Nude Yoga Girl. Kontoen ble startet opp i 2015 og har klart å samle nærmere 700.000 følgere på Instagram.

Akkurat hvem som er Nude Yoga Girl er ikke kjent. Kvinnen som styrer kontoen har valgt å være anonym.

Anonymiteten til tross, damen bak kontoen stilte opp til intervju med The Cut i 2015. Da hadde hun fått flere titusner av følgere på meget kort tid og var blitt en liten snakkis. I intervjuet avslørte yogaelskeren at hun livnærte seg som modell og fotograf, og at hun da var 25 år gammel. Målet med kontoen var å hylle kroppen, uansett form og fasong, kunne hun fortelle.

- En av mine store personlige utfordringer, var at jeg alltid så feil og mangler med min egen kropp. Det gjorde det umulig å elske meg selv. Hvordan du ser ut betyr ingenting, alle kan se egne feil og ikke like dem selv. Med min konto ønsker jeg å inspirere og vise at alle mennesker er vakre og kan gjøre de mest utrolige ting med kroppen.

"My favorite place is inside your hug." ❤

A post shared by Nude Yoga Girl (@nude_yogagirl) on

Les også: Slik gikk det da norske Nina Winther havnet på fest hos «Kongen av Instagram»

Nude Yoga Girl ønsket å promotere et sunn selvbilde med yoga og smakefulle bilder. Med nærmere 700.000 følgere ser det ut til kvinnen har truffet en egen nisje med sine bilder og inspirerende bildetekster.

"Big ideas have small beginnigs." ❤

A post shared by Nude Yoga Girl (@nude_yogagirl) on

Which one of these photos do you like the most? 😊 (1-top left and 9-bottom right)

A post shared by Nude Yoga Girl (@nude_yogagirl) on

Les også: Norske Cecilie har 120.000 følgere på Instagram: - Jeg har mottatt min del med penisbilder

Ideen ser ut til å ha fungert, da mange andre kvinner har publisert egne bilder på Instagram der de praktiserer yoga nakne.

Se også:

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = "https://www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));
blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.