SLIK KAN DET SE UT: Dette er ikke første gang unge mennesker blir stoppet på E6 etter råkjøring. Her ser vi politiet på hjul etter en bil full av ungdommer. Sjåføren hadde akkurat fått førerkort, og mistet det. Her er UP-bilen oppe i 197 km/t, og fartssynderens bil skimtes oppe på bakketoppen.
SLIK KAN DET SE UT: Dette er ikke første gang unge mennesker blir stoppet på E6 etter råkjøring. Her ser vi politiet på hjul etter en bil full av ungdommer. Sjåføren hadde akkurat fått førerkort, og mistet det. Her er UP-bilen oppe i 197 km/t, og fartssynderens bil skimtes oppe på bakketoppen. Foto: Thomas Bjørnflaten (NTB Scanpix)

Råkjøring

Ung kvinne forsøkte å sette fartsrekord på E6

Men der var politiet også...

Publisert

Fartsrekorder er noe du kan sette på bane eller lukket vei. Å forsøke å gjøre det på E6 er ikke like smart...

Det fikk en ung kvinne fra Trøndelag erfare tidligere i år. Hun visste neppe at også politiet var ute på kjøretur. Og de la seg kjapt på hjul.

Resultatet var at kvinnen ble målt til en gjennomsnittshastighet på 153 kilometer i timen, i en 90-sone utenfor Steinkjer.

Super-BMW satte råkjørings-rekord på norske veier

Ikke første gang...

Det er en så grov fartsovertredelse at kvinnen måtte møte i retten. I Inntrøndelag tingrett ga hun en uforbeholden tilståelse. Det skriver Trønder-Avisa som først omtalte saken.

I rettsavgjørelsen står det at fartsovertredelsen skjedde under relativt gode kjøreforhold og med lite trafikk.

Ung alder til tross: Dette var ikke første gang kvinnen ble tatt for å kjøre for fort. Hun har også tidligere blitt stoppet for fartsovertredelse.

Kjøpte Porsche i Tromsø, noen timer senere var han fotgjenger...

Forsøk på å sette fartsrekord

I dette siste tilfellet innrømmet hun også at råkjøringen skjedde i et forsøk på å sette ny fartsrekord.

Dermed røk førerkortet for 18 måneder. Etter denne perioden, må hun kjøre opp på nytt for å få førerkortet tilbake. Den unge kvinnen ble også dømt til 21 dagers fengsel.

Kvinnen – som nå er fotgjenger – vedtok dommen på stedet.

Artikkelen er først publisert på broom.no.Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her