Foto: Amazon Prime

Premiere

«The Grand Tour»: - Budsjettet vårt er ikke stort nok til å dekke det der

I første sesong hadde «The Grand Tour»-trioen to milliarder kroner til rådighet. Se traileren til sesong tre av «The Grand Tour»

Publisert Oppdatert

Den tidligere «Top Gear»-trioen Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond har hatt stor sukess etter krangelen med BBC førte til at de gikk over til Amazons strømmetjeneste Amazon Prime for å lage «The Grand Tour».

Les også: Jeremy Clarkson har fått sparken av BBC

Den første sesongen av programmet ble en stor sukess og ryktebørsen skal ha det til at gutta hadde et svimlende budsjett på hele 160 millioner pund (rundt to milliarder norske kroner) å boltre seg med. Programmet ble strømmetjenestens mest sette og 18. januar er det klart for sesong tre av underholdningsprogrammet. Selv om «The Grand Tours» budsjett muligens er skrudd ned noen hakk fra sesong én, viser den rykende ferske traileren at det ikke spart på noe når det kommer spinnville oppdrag, eksotiske lokasjoner eller dyre biler.

«I sesong tre har trioen filmet verden over og laget enda mer kaos enn tidligere i utfordrende terreng som Colombia, Mongolia, Kina, Detroit og ... Stansted flyplass» står det i pressemeldingen fra Amazon Prime.

Videre lover strømmetjenesten mye av den gode, gamle oppskriften til trioen.

«Med noen eksplosjoner på reisen, viser sniktitten av «The Grand Tour» at serien gir fansen det de elsker med tre venner som reiser gjennom fantastiske naturomgivelser samtidig som de tester noen av verdens mest utrolige biler og svarer på spørsmål ingen lurer på».

Serien blir tilgjengelig på Amazon Prime 18. januar.

Nylig ble det kjent at klassiske «Top Gear» bytter ut tidligere «Friends»-stjerne Matt LeBlanc som programleder.

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her