<b>STYREHYTTA:</b> Styrehytta på STING 600 PRO HT er åpen i bakkant og rask tilgang til akterdekket. Kalesjebakvegg er ekstrautstyr.
STYREHYTTA: Styrehytta på STING 600 PRO HT er åpen i bakkant og rask tilgang til akterdekket. Kalesjebakvegg er ekstrautstyr.

Sting 600 PRO HT

Fisketur i all slags vær

På Dra til Sjøs-messen i Bergen lanserer Frydenbø Marine en helt ny fiske- og bruksbåt.

Publisert Oppdatert

Sting 600 PRO HT er navnet på nykommeren. Båten er en praktisk bruksbåt, tilpasset røff bruk til fiske eller for håndverkere med fraktbehov i skjærgården.

BRUKSBÅT: Den nye Sting-modellen tar opp arven etter enkle bruksbåter med stor popularitet fra Vestlandet og nordover.
BRUKSBÅT: Den nye Sting-modellen tar opp arven etter enkle bruksbåter med stor popularitet fra Vestlandet og nordover. Foto: Produsent

Den baserer seg på den helt åpne 600 PRO. Det er en båt vi har kjørt tidligere og utmerker seg ved stor plass til utstyr og last om bord. Men den har ingen form for værbeskyttelse og der kommer nye PRO HT inn i bildet.

Her sørger et enkelt overbygg for beskyttelse mot vind og vær. Hardtopen er åpen i bakkant og har en midtplassert dør fram mot fordekket. Hytta er trukket litt inn slik at det er plass til passasje på dollbordene på hver side. En takluke sørger for ekstra lufting og det er plass til en stor kartplotter/ekkolodd på førerplass.

Båten koster 235 800 kroner med en Evinrude E-tec 75 hk. Da vi kjørte 600 PRO var det en motor med tilstrekkelige fartsressurser for det flate, lettplanende skroget. Vi tipper 18-20 knop blir en fin marsjfart. Som ekstrautstyr får du blant annet kalesjebakvegg for hytta, kalesje for akterdekket, teinehalere forut og akter, samt oppbevaringsbokser.

Standardutstyr:
• Takluke
• Rustfrie rekker på tak og reling
• Hardtop m/dør i front
• Brakett for garn/teine haler
• Vindusvisker styrbord side
• Lanterner
• Fortøyningspakke
• Badestige
• Bunnstoff

KALESJE: Den heldekkende kalesjen på STING 600 PRO HT har store vindusflater og gir lys og utsyn på akterdekket.
KALESJE: Den heldekkende kalesjen på STING 600 PRO HT har store vindusflater og gir lys og utsyn på akterdekket. Foto: Produsent
Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her