Video

Her er Tesla Model 3 i Norge

En hvit Tesla Model 3 kjører i disse dager rundt i Norge.

Publisert

Det er fremdeles lenge til Teslas nye folke-elbil Model 3 blir et vanlig syn på veiene i Norge. Og hittil har ivrige spottere måttet nøye seg med videoer av bilen i USA, og en og annen slenger i Nederland og Tyskland.

Men nå er den første Tesla Model 3 observert i Norge. Den ble først sett på E6 innover mot Oslo søndag, og så fikk Jan Ove Furesund øye på den ved Sørkedalen i Oslo mandag.

Furesund, som selv har reservert en Model 3, kjente straks igjen bilen da den kom susende forbi Sørkedalen Landhandleri i 14-tiden.

- Jeg så umiddelbart at det var den. Har sett noen tusen bilder i tillegg til at den har karakteristiske prøveskilt. Leste på facebookgruppen Teslanytt om spottingen i går i Norge med interesse siden jeg kom hjem fra hytta i Sverige på E6 på omtrent samme tiden, sier Furesund til Side3.

Han rakk å finne fram mobilen og filme en liten snutt. I dag kjører han en e-Golf 190 og venter på en e-Golf 300.

Sammenliknet med Model S, mener Furesund at Model 3 så omtrent som forventet ut.

- Størrelsen var som forventet. Den fremstår som en noe «lettere» utgave av Model S. Nydelig bil som jeg gleder meg til å få om tolv måneder! Optimist der altså, sier Furesund med referanse til den allerede forsinkede produksjonen av Model 3 i USA.

Tesla i Norge har ikke svart på henvendelsen fra Side3 om hva modellen gjør her til lands.

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.