<b>KAN FORT BLI EN VANE:</b> Sportslige RIB-egenskaper kombinert med bowriderens komfort. Norske farger blir annerledes enn på testbåten: Hvit glassfiber, lys flexiteek med hvite nater, beige puter og mørkegrå farge på pongtonger. 
KAN FORT BLI EN VANE: Sportslige RIB-egenskaper kombinert med bowriderens komfort. Norske farger blir annerledes enn på testbåten: Hvit glassfiber, lys flexiteek med hvite nater, beige puter og mørkegrå farge på pongtonger. 

Test: Capelli Tempest 65 BR

Denne RIB-en endrer spillereglene

Noen ganger kommer det en «gamechanger» i båtverdenen. Mye tyder på at den nye bowrideren i RIB-format er nettopp det.

Publisert Oppdatert

Hvis du noensinne har vært ute med en RIB i litt bølger, har du sannsynligvis reflektert over den myke og behagelige gangen sammenlignet med en vanlig glassfiberbåt. Pongtongene støtter opp, fjærer av og tillater glassfiberskroget å være skarpt nok til å kutte bølgeslagene svært effektivt.

De fleste RIB-er i 6–7 meters-klassen er som regel temmelig åpne båter. En slank konsoll med plass til et par voksne, et aktersete og en solseng eller åpent dekk foran konsollen. Her er ikke mye å gjemme seg bak på en småkjølig dag.

For å lese denne artikkelen må du ha et abonnement på SIDE3+
Klikk her for 30 dager gratis tilgang
Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her

Som abonnent på SIDE3+ får du

  • Premium dybdeartikler og dokumentarer fra Vi Menn, Villmarksliv, Jakt og Alt om Fiske
  • Grundige og unike tester
  • Eksklusive bildereportasjer
  • 20% rabatt* på Fjellsport.no
  • * rabatten gjelder ikke tilbudsprodukter, Norrøna, elektronikk, kart, fiskeutstyr, ernæring, pakkepris, automatisk priset og outlet.
Disse artiklene får du på SIDE3+ akkurat nå