<b>NORGESPREMIERE:</b> Dette er Sea-Doo FISH PRO.
NORGESPREMIERE: Dette er Sea-Doo FISH PRO. Foto: BRP

SJØEN FOR ALLE 2019

Denne vannscooteren har helt spesielle egenskaper

Sea-Doo-modellen er skreddersydd for fiske.

Publisert Oppdatert

Sea-Doo FISH PRO er den første rene vannscooteren på markedet som er spesialbygget for fiske, ifølge BRP Norway AS som fører Sea-Doo i Norge. Den spesialutrustede vannscooteren får en slags norgespremiere på Sjøen for alle.

Navigasjonssystem og Fish Finder

Modellen har en lang rekke innovative funksjoner, blant annet en avtakbar LinQ fiskekjøler, Garmin navigasjonssystem og Fish Finder, festepunkter for dorging og forlenget plattform bak.

<b>SKITT FISKE:</b> FISH PRO er skreddersydd for fiske.
SKITT FISKE: FISH PRO er skreddersydd for fiske. Foto: BRP

– FISH PRO har benkesete som lett lar seg flytte, pluss Angled Gunwale-fotstøtte som gir stabilitet, komfort og mulighet for dorging, sier Einar Grindvold i BRP Norway AS. Han har klokkertro på at mange sportsfiskere vil se fordelene ved å fiske fra en vannscooter

– FISH PRO gir enklere tilgang til fiskeplasser, fra grunt ferskvann til dyphavsfiske utenfor kysten. Den har en brøkdel av kostnaden når det gjelder innkjøpspris og driftskostnader sammenlignet med andre fartøy, mener Grindvold.

<b>UTSTYR:</b> Vannscooteren er utstyrt med kjøler og feste for stenger.
UTSTYR: Vannscooteren er utstyrt med kjøler og feste for stenger. Foto: BRP

FISH PRO er priset til Prisen 156 900 kroner og toppfarten ligger et godt stykke over dorgetempo. Fremdriften besørges av en 1,5-liters motor og den skal være god for 40 knop. De raskeste vannscooteren på markedet gjør rundt 65 knop. Da snakker vi om kompressormatede maskiner med intercooler som har 300 hester.

LES OGÅS: Kom i form på 15 minutter

BRP Norge AS og Sea-Doo er sammen med Yamaha Norge AS og Kawasaki Norge (Jet Ski), de største aktørene på vannscooter i Norge.