FANT HEMMELIG ROM: Det skortet ikke på teorier om hva som kunne skjule seg nede i den avstengte og skjulte kjelleren ...
FANT HEMMELIG ROM: Det skortet ikke på teorier om hva som kunne skjule seg nede i den avstengte og skjulte kjelleren ... Foto: Skjermbilde (Twitter)

Humor

Mor finner hemmelig dør på kjøkkenet - er åpenbar port til helvete

«De kommer til å dø».

Publisert

Kjenner du til Terje Stigens novelle «Kisten»? Den handler om ekteparet Torvald og Martha, som har fullstendig gitt opp livet og lever en miserabel og gledesløs eksistens uten håp for framtiden.

Helt til Torvald finner en kiste. En kiste han ikke åpner. Isteden begynner han å fantasere om hva som kan være inne i kisten, og livet begynner å smile igjen. (Vi skal ikke avsløre hva Martha gjør til slutt, den heksa.)

Vi spoler fram til nåtid, til Manchester i England.

Etter å ha bodd i huset sitt i ett år, finner moren til twitterbrukeren Sam en skjult luke under flisene på kjøkkenet.

Når har en avstengt luke ned til et skjult kjellerrom noen sinne betydd noe bra?

Sam publiserer følgende på Twitter:

Uten å avsløre hva som skjuler seg nede i kjelleren, begynner folk umiddelbart å fantasere. Snart hadde bildet flere tusen delinger, teoriene og spørsmålene var mange.

Etter flere undersøkelser, returnerer Sam med noen flere detaljer:

Som nettsiden Mashable kommenterer, det smarteste å gjøre på dette tidspunktet er å skjule døra igjen og få huset ut på markedet så snart som mulig - så kan noen andre få gleden av å oppdage «kisten» på nytt ...

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.