Hemmeligheten er tid

Marinader til begjær

Vojtek Leszko viser hvordan en natt i marinade løfter kjøttsmaken til nye høyder. Tips om marinade til lammekoteletter, grillribbe, kyllinglår, nakkekoteletter og grønnsaker

Publisert Oppdatert

Når jeg treffer Vojtek Leszko (37) ved grillen, er det over et døgn siden han gjorde sine forberedelser til rettene han skal grille.

Vojtek, som har kokkebakgrunn og til daglig er matkonsulent, lar ikke en sjanse gå fra seg til å gi råvarene et bad i en marinade.

For å lese denne artikkelen må du ha et abonnement på SIDE3+
Klikk her for 30 dager gratis tilgang
Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her

Som abonnent på SIDE3+ får du

  • Premium dybdeartikler og dokumentarer fra Vi Menn, Villmarksliv, Jakt og Alt om Fiske
  • Grundige og unike tester
  • Eksklusive bildereportasjer
  • 20% rabatt* på Fjellsport.no
  • * rabatten gjelder ikke tilbudsprodukter, Norrøna, elektronikk, kart, fiskeutstyr, ernæring, pakkepris, automatisk priset og outlet.
Disse artiklene får du på SIDE3+ akkurat nå