Løshund angriper mann som raner kvinne på åpen gate

Menneskets beste venn – i hvert fall dersom man er på rett side av loven.

Publisert

Hunder er kjent for å være trofaste mot mennesker, men denne hunden må sies å være svært så heltemodig. Historien som følger videoen skal i hvert fall ha det til at kvinnen ble forsøkt ranet på åpen gate, da en hund fant ut at den ville stoppe mannen som angrep henne.

Mannen følger etter kvinnen, som går med veske og handleposer, og de to passerer hunden som sitter på gata. Like etter at de har gått forbi hunden, griper mannen tak i veska hennes og røsker til. Hun forsøker å holde igjen, og går i asfalten – og like etter er hunden over ham og biter til.

Les også: Å eie en hund kan forlenge livet ditt med mange år

Mannen virker både forbauset og redd, og setter av sted -  med hunden i hælene.

Videoen over skal være fra Podgorica, hovedstaden i Montenegreo, skriver Metro. Det ser ut som den er filmet med mobil, fra et overvåkingskamera. Videoen ble først postet på Facebook-side PodgorickiVremeplov, som legger ut ting som er av interesse for folk som bor i byen.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = "https://www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));
blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.