<b>DRAGET PÅ DØDSCELLA:</b>  Doreen Lioy (t.v.) sendte seriedrapsmannen Richard Ramirez intet mindre enn 75 kjærlighetsbrev.
DRAGET PÅ DØDSCELLA:  Doreen Lioy (t.v.) sendte seriedrapsmannen Richard Ramirez intet mindre enn 75 kjærlighetsbrev.

dødsforelsket

Seriemordernes særheter

En av dem vant reisesjekken, en annen møtte en presidentfrue og en av dem reddet en treåring fra å drukne. Ikke alle seriemordere er gærne einstøinger med sin døde mor mumifisert på kjøkkenet.

Publisert Oppdatert

Noen mennesker har en dyp fascinasjon for seriemordere. Og så har du de folkene som tar den litt lenger. Det er de som lider av den psykologiske tilstanden hybristofili, som er en tiltrekning mot mennesker som utfører voldelig kriminalitet.

En seriemorder som får masse medieoppmerksomhet er rett i målgruppen til en hybristofil. Det er her Richard Ramirez kommer inn i bildet, mer kjent som «The Night Stalker». Han terroriserte Los Angeles og San Francisco i årene 1984/85 ved å bryte seg inn i tilfeldig utvalgte hus og slakte ned ofrene med det han fant tilgjengelig.

For å lese denne artikkelen må du ha et abonnement på SIDE3+
Klikk her for 30 dager gratis tilgang
Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her

Som abonnent på SIDE3+ får du

  • Premium dybdeartikler og dokumentarer fra Vi Menn, Villmarksliv, Jakt og Alt om Fiske
  • Grundige og unike tester
  • Eksklusive bildereportasjer
  • 20% rabatt* på Fjellsport.no
  • * rabatten gjelder ikke tilbudsprodukter, Norrøna, elektronikk, kart, fiskeutstyr, ernæring, pakkepris, automatisk priset og outlet.
Disse artiklene får du på SIDE3+ akkurat nå