Karla Jacinto

- Jeg ble voldtatt 43.200 ganger

Nå snakker Karla Jacinto ut om helvetet hun overlevde i fire år.

Publisert

En kvinne som ble lurt inn i den lukrative menneskehandelen i Mexico i ung alder jobber nå for å hjelpe ofrene for de nådeløse forbryterringene som herjer i landet, og har valgt å fortelle sin historie.

Til CNN sier Karla Jacinto (23) at hun ble voldtatt 43.200 ganger etter å ha blitt tvunget til å ha sex med minst 30 menn hver dag i fire år.

LES OGSÅ: Menneskesmugling er verdens nest største illegale bransje. Hver dag ledes fattige og desperate mot Norge etter å ha pantsatt sjela si hos kyniske bakmenn.

Kastet på gata av mamma

Karla vokste opp i et dysfunksjonelt hjem og da hun ble kastet ut på gata av moren sin, var hun et lett offer for en kjekk 22-åring som smigret henne med gaver, penger og raske biler. Hun flyttet villig med ham til Tenancingo - et kjent tilholdssted for menneskehandlere.

Da var hun tolv år.

I CNN-reportasjen forteller Karla Jacinto at hun bodde sammen med menneskesmugleren i tre måneder før hun ble tatt med til Guadalajara, en av Mexicos største byer. Her ble hun tvunget til å leve som prostituert.

- Jeg begynte klokken ti om formiddagen og var ferdig rundt midnatt. Noen av mennene lo fordi jeg gråt. Jeg måtte lukke øynene så jeg ikke så hva de gjorde med meg, så jeg ikke skulle føle noe, forteller hun.

Les også: Hun var sexslave i 18 år

Men det levende marerittet skulle bare bli verre.

Da mannen som hadde smuglet henne fra sitt hjem en dag oppdaget kyssemerker på halsen hennes, startet mishandlingen etter "jobb" også.

- Han slo meg med kjetting over hele kroppen, han slo meg med knyttneven, sparket og lugget meg, spyttet meg i ansiktet og brant meg med et strykejern ...

Karla Jacinto forteller også om en redningsaksjon fra politiet som forvandlet seg til en levende skrekkfilm da politimennene isteden begynte å filme jenter ned tiårsalderen utføre grove seksuelle handlinger.

Les også: Hun ble holdt som sexslave og solgt som «levende kyr» av IS. Nå forteller hun historien sin

20.000 ofre hvert år

Ifølge den internasjonale organisasjonen Coalition Against Trafficking in Woman (CATW) blir rundt 20.000 mennesker ofre for menneskehandel i Mexico hvert år.

Tenancingo har bare 11.000 innbyggere, men er nærmest et bol for menneskehandlere å regne. En undersøkelse utført ved universitetet i Tlaxcala i 2010 slo fast at hverte femte barn i byen drømmer om å leve av menneskehandel, skriver The Guardian.

To av tre innbyggere har minst en bekjent eller et familiemedlem som er involvert i den skruppelløse industrien.

Karla Jacinto ble reddet i 2006 gjennom tiltak for å stoppe virksomheten i Mexico by. Hun jobber i dag for å bekjempe menneskehandel.

CNN har fått bekreftet deler av Karla Jacintos historie gjennom United Against Human Trafficking Group og organisasjonen Road to Home, et hjem hvor Jacinto bodde etter at hun ble reddet.

Et av vitnemålene til Karla Jacinto er publisert i sin helhet på docs.house.gov.