De siste årene har herremagasinet Maxim arrangert en konkurranse der de jakter på deres neste forsidepike. Konkurransen er åpen for alle kvinner, og deltagere sender selv inn bilder for å delta. Side3 har tidligere skrevet og intervjuet den norske Instagram-kjendisen Cecilie Nordahl, som deltok i 2017. Nordahl vant dessverre ikke konkurransen, kun Side3s leseres hjerter.

Men nå er årets forsidejakt over og vinneren ble den tidligere gymnisten Janel Tanna. Foruten å fronte magasinets januar/februar-utgave, blir vinneren Maxim-ambassadør (som i teorien betyr at du blir invitert til alle Maxim-fester som blir avholdt) og får 25.000 dollar i premiepenger.

Tanna danket ut over 30.000 andre deltagere. Det er magasinets egne lesere og en fagjury som har plukket ut vinnerne av forsidekonkurransen. 2019-vinneren er utdannet innen medisin, men arbeider nå som modell, skuespiller og regissør. Før hun vant konkurransen, fortalte hun magasinet at hun ville bruke eventuelle premiepenger på sitt neste filmprosjekt.

- Dersom jeg vinner vil pengene gå til å finansiere min neste film, som setter fokus på kvinners helse og sosiale problemer.

Alle som vil delta i konkurransen, må betale én dollar. Deler av overskuddet i 2018 går til å hjelpe skadde krigsveteraner i USA. Etter seieren var et faktum, sier Tanna til magasinet at hun liker hva Maxims forsidejakt representerer.

- Jeg elsker hva Maxim Cover Girl-konkurransen representerer. Den fremhever kvinners karrierer, forsterker kvinnerollen og anerkjenner og hyller kvinners unike livsvalg, skjønnhet og talenter - og er en konkurranse som anerkjenner meg. Samtidig samler man inn penger til våre amerikanske helter. Jeg føler meg beæret, utaler den lykkelige vinneren til Maxim.

Vinnerens forsidebilde og bildeserie er tatt av den anerkjente motefotografen Gilles Bensimon.