Foto: Arne D. Skalmeraas/Privat (Omag.no/Kristin Hermansen)

Hun veide 103 kilo

Nå er hun Norges beste stripper. Se bildene.

Publisert

I 2008 passerte nåla på badevekten til Kristin Hermansen (26) hundre kilo. Den stoppet på 103. Fire år senere er kroppsvekten halvert. Og Kristin har vunnet Norgesmesterskapet i stripping.

- Jeg hadde rett og slett blitt altfor komfortabel med et behagelig liv, en snill samboer og adresse rett ved svenskegrensen. Det ble godis hver dag og et liv i sofaen som tilslutt gjorde at jeg veide 103 kilo, forteller Kristin til Omag.no.

26-åringen forteller at kroppen protesterte villt, hun slet med både astma og hjerteproblemer. Kristin innså at hun måtte ta grep om situasjonen.

- Jeg la om kostholdet og begynte å trene kondisjon og styrke. Sakte men sikkert fikk jeg tilbake min gamle kropp. Nå veier jeg 51 kilo, sier hun til nettsiden.

Foto: Arne D. Skalmeraas (Omag.no)

Mens Side3s reporter fikk kjenne på uante krefter i en kvinnes bryster på Sexhibition i Oslo, kastet Kristin klærne for resten av publikum. Det gikk såpass bra at hun ble kåret til Norgesmester i stripping.

Det var ikke noe Kristin hadde planlagt.

- Jeg har aldri drevet aktivt med stripping, og det var litt tilfeldig at jeg meldte meg på. At jeg skulle vinne hadde jeg aldri drømt om, innrømmer 26-åringen.

Nå har mysenjenta for første gang kastet klærne foruten på scenen, i en bildeserie publisert på Onlinemagasinet.

Du kan se resultatet her. (Obs! Nettsiden inneholder nakenhet)

Foto: Arne D. Skalmeraas (Omag.no)
blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.