Foto: (Crestock.com)

Hold ut lenger i senga

Menn flest holder ut mellom fem og ti minutter i senga. Slik holder DU lenger.

Publisert

Menn kan være utrettelige på mange områder, men når det kommer til sex gjelder «fort og gæli». Ola Nordmann holder ikke lenger enn ti minutter i senga, ofte bare halvparten av den tiden.

Samtidig ønsker 7 av 10 menn å bli mer utholdende, skriver nettsiden til Men's Health. Følg disse ti strategiene, og du er kommet et langt stykke på vei.

Foto: (Crestock.com)

1. Onanér!

Tren og tren, men ikke tenk på deg selv. Tenk på henne. Klarer du å holde igjen? 10 minutter? 15? 20!? Øvelse gjør mester.

2. Klem

Kjenner du det er like før? Stopp et øyeblikk og klem med tommel og pekefinger rett bak penishodet. Målet er å treffe urinrøret som løper på unnersiden av penis. Dette bil klemme blodet ut av penis og uttømmelses-trangen vil reduseres midlertidig.

3. Finn ut når det er for sent

Stikkordet er responsanalyse (bare tanken på det ordet bør hjelpe mange). Du går gjennom fire faser fra starten av samleie til det hele er over, og trikset er å kjenne igjen de fire fasene for så å ha bedre kontroll på hvor du er i løypa.

De fire fasene er opphisselse, platå, orgasme og oppløsning. Prøv å kjenne igjen spekterne i de forskjellige nivåene, og gi poengsum fra 1 til 10 innenfor hver. Det beste er å holde seg på en 7-er. Da har du ganske god kontroll.

Foto: Crestock

4. Klemmeøvelser

Det er ikke bare jenter som kan drive med klemme når de sitter på bussen. Målet ditt er å få bedre kontroll på musklene som kontrollerer ejakulasjonen. Dette gjør du ved å kutte strålen når du urinerer. Start igjen. Stopp. Start. Etter hvert har du full kontroll og kan øve i bilen, på jobben. Stram muskelen og tell til ti.

5. Press , ikke støt

Når du har samleie, fokuser på små bevegelser ytterst i vaginalåpningen. Det er her hennes nerver er mest sensitive også.

6. Vis litt høflighet

Kvinnene først, ikke sant? Om du sørger for at hun får sin (første?) orgasme først, vil det lette litt på prestasjonspresset, og du vil - antagelig - prestere bedre.

7. Gå for en ny runde

Kom du for tidlig? Ikke sovn, men hold henne opphisset inntil du er klar igjen. De fleste menn holder mye lenger i andre runde. Og jo mer praksis du får, jo lenger holder du i første runde.

Foto: Crestock

8. La hun være på topp

Med kvinnen på topp blir din penis mindre stimulert. Be henne også om å gjøre det sakte. Raske, støtende bevegelser er døden for en manns utholdenhet.

9. Slutt og tenk på orgasmen din

Området i hjernen din som er ansvarlig for å utløse orgasme blir beskjeftiget med oppgaven uansett om du forsøker å få eller å holde igjen orgasmen. Jo mer du tenker på den, jo større er sannsynligheten for at den kommer. Fokusér på hva du gjør akkurat der og da, og ikke hva som skal skje om 5, 10 eller aller helst 15 minutter.

10. Prozac?

Ifølge undersøkelser har Prozac hjulpet 73 prosent av menn som lider av for tidlig utløsning. Spør legen din, om dette høres ut som løsningen for deg.

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.