KLISS NAKEN: Finske Soumipop lot bloggeren og modellen Laine Bruce melde været naken.
KLISS NAKEN: Finske Soumipop lot bloggeren og modellen Laine Bruce melde været naken. Foto: (Soumipop)

Soumipop

Her melder hun været kliss naken

Blogger kledde seg naken og meldte været.

Publisert

Den kommersielle finske radiokanalen Soumipop har tatt den helt ut for å hente tittere til sin web-tv. Til og med nederlandske Spits har laget sak om den finske værmeldingen, til tross for at landet engang ikke finnes på værkartet som vises.

Årsaken er at værmeldingen med heller dårlig vær, ble sukret med unge nakne kropper på web-tv.

Blant de som kastet klærne og meldte om dyvåte dager, var bloggeren og modellen Laine Bruce. Hun har tidligere stilt opp naken for kanalen, og takket gladelig ja de spurte igjen.

Soumipop er Finlands mest populære kommersielle radiokanal, og dette er trolig et av nettets mest populære værmeldingstjenester, med over 13.000 delinger på Facebook.

Du kan se finskeværet her (NSFW).

- Sjokk å våkne i dag

Til Side3 forteller Laine at det var litt av et sjokk å våkne tirsdag og oppdage at videoen hadde nådd langt utenfor Finlands grenser. Ikke minst Norge.

- Jeg var litt i sjokk da jeg jeg våknet i dag tidlig og så mange hadde sendt meg lenken til denne saken. "Herregud, Laine, Finland er ikke de eneste som har sett dette", skrev folk. Så tusen takk for at dere omtalte videoen, sier Laine til Side3.

Reaksjonene på stuntet stort sett vært positive, forteller Laine.

- Det har vært fullstendig galskap, men på en god måte. Mange liker at jeg ikke er redd for å vise frem kroppen min. Noen kritiserer også selvsagt, men de kommentarene bryr jeg meg ikke om.

- Glemmer at jeg ikke har klær på

Laine Bruce er en kjent nakenmodell i Finland, men innrømmer at hun var nervøs før innspillingen.

- Ja, jeg var litt nervøs, som er litt rart siden jeg gjort det mange ganger før. Men når kamera går, glemmer jeg helt at jeg ikke har klær på meg, forteller modellen.

Til Side3 forteller Laine Bruce at hun gjerne melder det norske været naken også, om hun får et godt tilbud ...