Slik får du strøm billigst

Vinteren i Norge er kald og uforutsigbar. Derfor er det viktig med en forutsigbar strømavtale.

Januar har vært en kald måned i store deler av i landet, og februar ser ut til å bli like kald, hvis ikke kaldere. Snø har vi også fått en god del av i vinter, og vi begynner å bli vant til å kle oss godt før vi går ut av døra.

På toppen av det hele har strømprisene blitt skyhøye. Vi må mange år tilbake for å finne liknende dyre priser på elektrisitet i Norge.


Klikk her for å få hjelp til å finne det rette strømabonnementet for deg!


Viktig med en forutsigbar strømavtale

Det som er viktig når strømprisene er på dette nivået, er å sørge for å ha en gunstig strømavtale, som også er forutsigbar. Eller for å snu det på hodet – når temperaturen i Norge er på det kaldeste er det lurt å ha en strømavtale med lave priser, som også er enkel å forholde seg til. Da slipper du nemlig en ubehagelig overraskelse når strømregninga kommer.

AKRAFT er et landsdekkende lavpris-kraftselskap, og “alltid billig strøm” er deres motto. Man finner dem alltid på toppen av kraftprislistene som billigste leverandør.

Prøvestrøm gir anbefalt strømabonnement
I vinter har AKRAFT  lansert en ny kampanje som kalles AKRAFT – prøvestrøm. I løpet av to måneder kan du bruke så mye strøm du vil – du betaler kun innkjøpspris, og Akraft spanderer påslag og fastbeløp. Forbruket ditt disse to månedene blir grunnlaget for deres anbefaling videre.

Etter at to måneder har passert får du anbefalt det abonnementet som passer for deg. Får du prøve først, blir det nemlig enklere å bestemme riktig strømabonnement etterpå, og du slipper å betale for mye for strømmen.

Bestill Prøvestrøm og få strøm fra AKRAFT for kun 199,- pr. måned. PS! Prøvestrøm har ingen bindingstid. Du kan avslutte når ønsker.

Les mer om AKRAFT – prøvestrøm eller bestill avtalen her.


LES OGSÅ