Pass på strømforbruket nå …

I overgangsperioden kan du lett spare tusener på stømmen.

Visste du at nesten 80% av strømforbruket går med til oppvarming av hjemmet? Da er det jo ikke så rart at den enkleste måten å spare mye penger på er å skru ned på varmen hjemme, i tillegg til å ha et rimelig strømabonnement.

Ute etter billigere strøm? “Strøm til lavpris” er blant Norges mest populære og rimeligste strømavtaler – les mer om den her!

Glemmer varmen fra vårsola

Og det er selvfølgelig når det er kaldest at vi fyrer som verst, og det er også da pengene til strømmen får bein å gå på. Men det er også slik at mange glemmer å justere temperaturen ned når varmen ute begynner å stige. Kanskje setter man opp vinduet i stedet, og gleder seg over vårsol, frisk luft og fuglekvitter, men samtidig kaster man ut pengene samme veien.

warm-sun

Det er deilig med varmen fra vårsola, men det kan fort bli mye unødvendig fyring om man ikke husker på å justere temperaturene.

Foto: Illustrasjonsfoto ()

Ideell innetemperatur

Nå om dagen er det mange som nettopp opplever store temperaturforskjeller mellom dag og natt, og det er her det er viktig å være på vakt. Innetemperaturen skal ligge et sted mellom 19 og 22 grader, men når vi får hjelp av sola i flere timer på dagen, stiger den gjerne fort over det. Da kan du spare mye penger på å skru varmen godt ned.

Varme og kalde soner

Det anbefales også at du skrur varmen ned på natten, og kanskje på dagtid også dersom du allikevel er ute hele dagen. I tillegg kan det være smart å dele opp huset i kaldere og varmere soner, hvor soveromstemperaturen godt kan være helt nede i 15 grader, avhengig av individuelle vaner og synspunkter.

Les mer om sparing av strømforbruket her

Billigst med spot

Du kan ellers alltid spare mye penger på å bytte til en rimeligere strømleverandør, og i følge Forbrukerrådet er spotpris den billigste strømavtalen gjennom året, selv om prisene fra måned til måned vil variere.

“Strøm til lavpris” er et tilbud fra Norgesenergi og blant de mest populære strømabonnementene i Norge. Det er et spotpristilbud til deg som vil følge prissvingningene og ikke betale mer enn det strømleverandøren til enhver tid betaler.

Dersom du er opptatt av å kutte kostnader på strømforbruket kan du lese mer om den populære strømavtalen til Norgesenergi her!

PS: Som kunde hos Norgesenergi får du i tillegg flere kundefordeler som gjør at du kan spare enda mer. For eksempel får du drivstoffrabatt hos Esso, telefonirabatt fra Talkmore og tilbud på utvalgte varer hos Elkjøp.

PSS: Verver du en venn som kunde får du en måneds gratis strømforbruk av Norgesenergi. Les mer om det på Norgesenergi sine sider.

LES OGSÅ