cup of coffie with cinnamon and star anise on wooden background

Bilde: Colourbox

Nå kan du drikke kaffe, og øke forbrenningen på samme tid!

Coffee Zero er en norskutviklet kaffe bestående av klorogensyre utvunnet fra ferske, grønne kaffebønner. Dette virkestoffet forsvinner under brenning av vanlig kaffe.

Vår kaffe er markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Coffee Zero er for deg som setter pris på en god kopp med smakfull kaffe og ønsker en sunnere hverdag og en dytt i riktig retning.

Bestill til halv pris her

 

Flere tusen nordmenn har gått ned i vekt med Coffee Zero

Ellen er én av flere tusen vanlige norske kvinner og menn som har fått hjelp til å gå ned i vekt og legge om kursen i hverdagen. Mange har tatt av mange kilo, mens andre drikker Coffee Zero fordi den hjelper dem med å holde vekta på et nivå de trives med. I tillegg opplever en stor andel Coffee Zero-kunder at kaffen hjelper dem å spise mindre av det som er usunt. Behovet for sjokolade, kaker og annet godteri blir mye mindre – eller det forsvinner helt.

Med over 400 000 pakker solgt, har mange opplevd å få nytte av den dytten Coffee Zero gir, og gått ned i vekt ved hjelp av den unike kaffen. Faktisk så mange som 8 av 10 anbefaler Coffee Zero, og vil du prøve Coffee Zero for å se om kaffen vår kan være noe for deg? Fyll ut skjemaet under, så sender vi en prøvepakke til halv pris, gratis frakt. Velkommen i Coffee Zero-familien!

Hver gang du drikker Coffee Zero får du i deg krom. Krom har dokumenterte egenskaper som er gunstig ved vektreduksjon. Krom stabiliserer blodsukkeret ditt og gjør at du vil oppleve mindre søtsug. Det blir derfor enklere å gå rett forbi den “uimotståelige” sjokoladen på butikken, og turene for å kikke i kjøleskapet etter noe å kose seg med, blir færre. I tillegg er krom viktig for nedbrytingen av fett og karbohydrater.

Disse egenskapene gjør at din daglige kopp med Coffee Zero kan bidra til at kroppen din ikke opplever behovet for søtsaker like sterkt. Definitivt en god egenskap om du ønsker å gå ned i vekt!

Bestill til halv pris her

 

Hva gjør Coffee Zero?

Virkestoffene i Coffee Zero er nøye utvalgt for optimal effekt for å bidra til vektnedgang. Krom bidrar til høyere omsetning av makronæringsstoffer (karbohydrater, fett og proteiner), og sørger for at du kvitter deg med det søtsuget som mange av oss sliter sånn med! De grønne kaffebønnene som benyttes er ubrente kaffebønner som inneholder mye klorogensyre. Denne syren har en gunstig virkning på helsen vår, ved at den kan øke både fettforbrenningen og stoffskiftet.
Coffee Zero er produktet som best kan gi deg den hjelpen du trenger det ekstra lille dyttet i kampen mot de ekstra kiloene.

Kaffefakta for informasjon om tall og bruk hos befolkningen

 • Kaffe er en meget sentral drikk hos nordmenn, nærmere 7 av 10 nordmenn drikker kaffe hver dag.
 • 80% eller 3,3 millioner nordmenn over 18 år drikker kaffe eller kaffedrikker minst en gang i uken.
 • Totalt 66% av befolkningen eller 2,74 millioner nordmenn i befolkningen over 18 år drikker kaffe daglig.
 • Totalt kaffekonsum i Norge ligger i snitt på mellom 3,6 og 5,3 kopper per dag blant kaffedrikkere og 2,9 i befolkningen generelt. Dette tilsvarer omtrent 12 millioner kopper kaffe per dag.
 • Kaffen som drikkes hjemme er fortsatt den viktigste arena for det totale kaffekonsumet, 47% av konsumet drikkes hjemme, mens 29% nytes på jobb.
 • Tendens til noe høyere andel kaffedrikkere blant menn og den yngste aldersgruppen
 • 73% drikker svart kaffe fremfor kaffe med melk, fløte og sukker.
 • Svært mange nyter den første kaffekoppen ved frokost eller om morgenen, og dette ansees også av mange som den kaffekoppen de er mest avhengig av.
 • Økning i forbruk av kaffe blant personer under 44 år sammenlignet med for tre år siden.
 • Det drikkes omtrent like mange kopper hjemme som på jobb. Menn drikker totalt sett mer kaffe enn kvinner og spesielt på jobb.
 • Forbruket er høyest i aldersgruppen 45-59 år og i Nord Norge.
 • I helgen drikkes i snitt en halv kopp mindre kaffe enn på hverdagene
 • Kaffe er en naturlig del i sosiale lag, og drikkes når man skal slappe av eller hygge seg
 • 7 av 10 mener at kaffe har en positiv eller nøytral effekt på helsetilstanden.

Bestill til halv pris her

LES OGSÅ