I 2000 startet William Follestad (41) sin karriere i familiebedriften som butikksjef for nye Follestad på Strømmen Storsenter. Det var startskuddet for mer trendy Follestad-butikker med større fokus på en yngre kundegruppe. William vil gi Side3-leserne eksperttips om mote denne høsten og vinteren. Nå er det tips om julegaver som står for tur. Foto: Ole Martin Halvorsen
I 2000 startet William Follestad (41) sin karriere i familiebedriften som butikksjef for nye Follestad på Strømmen Storsenter. Det var startskuddet for mer trendy Follestad-butikker med større fokus på en yngre kundegruppe. William vil gi Side3-leserne eksperttips om mote denne høsten og vinteren. Nå er det tips om julegaver som står for tur. Foto: Ole Martin Halvorsen
Follestad

Julegavene du kjøper til han i år

William Follestad: -Er du usikker på hva du skal kjøpe av gaver i år har vi de beste tipsene. Her er plaggene og tilbehøret alle menn trenger.

Follestad
Stiltips

Av: William Follestad

Juletiden er allerede i gang, og 24. desember nærmer seg med stormskritt. Om du ikke har startet med julegave-innkjøpet enda er det på tide å sette i gang veldig snart.

Jeg synes du skal gå for en gave av skikkelig kvalitet. Tenk på ting du vet han har bruk for, og som han kan ha i lang tid fremover. På Follestad har vi tips til hva du kan gi til han som setter pris på klær og tilbehør som går mot det eksklusive.

En skikkelig ytterjakke som passer det norske været er en sikker vinner, men tilbehør og sko er like viktig som jakken. Semskede hansker, en fin lue, et par chelsea boots eller et skjerf er vel så fint å få i julegave. 

Jakkene fra Uber har vært veldig populære de siste årene, og er derfor fine å gi bort i julegave.

Foto: Ole Martin Halvorsen

Jakke fra Swims - Tycoon-frakk fra Uber - Jakke fra Swims


William Follestad

 

William Follestad (41) har nærmest fått kunnskap og interesse for mote inn med morsmelken. Han er fjerde generasjon Follestad som driver kleskjeden med samme navn. 

William startet sin karriere i familiebedriften i 2000 som butikksjef for nye Follestad på Strømmen Storsenter. Det var startskuddet for mer trendy Follestad-butikker med større fokus på en yngre kundegruppe. I dag finnes det ti Follestad-butikker på Østlandet og én på Vestlandet. 

I en artikkelserie med elleve temaer skal William denne høsten gi eksperttips til Side3-leserne om hvilke plagg de bør ha i garderoben, hvordan man kombinerer klær og hva som er de ultimate julegavene til en motebevisst mann. 

Tekniske jakker

Årets julegave på klesfronten er kanskje tekniske jakker. De tekniske jakkene fra Uber og Swims har blitt en stor favoritt blant nordmenn på grunn av sitt anvendelige design og praktiske preg. De er laget med en vann- og vindtett funskjon, og er derfor perfekte for det norske været. 

Uber- og Swims-jakkene er stilsikre, og deres minimalistiske design gjør dem tidløse. Deres klassiske snitt gjør dem også enkle å dresse opp og ned. Du kan være sikker på at vedkommende du skal kjøpe julegave til vil bli veldig glad dersom han får en slik jakke til jul.

Uber sitt minimalistiske design gjør jakkene tidløse. Designet gjør det også enkelt å dresse jakkene opp og ned.

Foto: Ole Martin Halvorsen

Regulator-frakk fra Uber - Tycoon-frakk fra Uber - Redox-parka fra Uber


Tilbehør 

Tilbehøret du eier fungerer ofte som prikken over i-en på antrekket ditt. Derfor synes jeg det er viktig at du har tilbehør som matcher plaggene du bruker, og kompletterer looken du går for. Et par stilige hansker, en moteriktig lue, eller et skjerf av god kvalitet er derfor gode julegaver. 

Skinnhansker synes jeg er noe enhver mann burde ha. De er stilige, men også nødvendig på grunn av kulden om vinteren. Det er viktig å kjøpe hansker som sitter godt første gang de brukes. De vil nemlig vie seg ut, og skal derfor ikke kjøpes for store. 

Skinnhansker i tidløse farger er noe alle menn må ha. Den semskede varianten fra Morris er en klassiker.

Foto: Ole Martin Halvorsen

Brune hansker fra Morris - Sorte hansker fra Morris - Marineblå hansker fra Morris


Luen er et viktig tilbehør, og modellene fra NN07 er av den litt mer dressede typen. De kommer i en 100 % ullkvalitet som gjør dem gode og varme. Hvis han du kjøper julegave til er litt kresen på kvalitet synes jeg disse luene er gode alternativ. 

Han som setter pris på kvalitet vil elske luene fra NN07. De er laget av 100 % ull.

Foto: Ole Martin Halvorsen

Grå lue fra NN07 - Marineblå lue fra NN07 - Svart lue fra NN07


Han som setter pris på godt materiale vil også like skjerfene fra Nick Bronson og Amanda Christensen. Kasjmir-skjerfet fra Nick Bronson føles veldig mykt og behagelig rundt halsen, og er derfor et tilbehør som vil falle i smak hos vedkommende du kjøper gave til. 

Jeg synes det også er tøft å gå for skjerf med mønster. Du vil vise deg fra en trendy side med et slikt skjerf, og den gjør antrekket med en gang mer spennende.

Tilbehør er ofte det som gjør antrekket komplett. Går du for en mønstret type imponerer du på stilfronten, med det ensfargede fra Nick Bronson gir et klassisk uttrykk.

Foto: Ole Martin Halvorsen

Skjerf fra Amanda Christensen - Skjerf fra Nick Bronson - Skjerf fra Amanda Christensen - Skjerf fra Amanda Christensen


Sko

Chelsea boots er veldig populært, og det har de vært en stund. De har blitt mange nordmenns favorittsko på grunn av sin anvendelige stil. De fungerer like godt til et røft antrekk som et formelt et. 

Swims sin variant av bootsen er også et smart julegave-valg. De er vanntette, og har derfor samme funksjon som støvler, men de ser mye finere ut. De har et avslappet og sporty uttrykk, men trendy aspekter ved skoene gjør at de fungerer sammen med andre type plagg og. 

Chelsea boots er populære på grunn av deres anvendelige stil. De går like fint sammen med formelle plagg som uformelle.

Foto: Ole Martin Halvorsen

Brune fra R. M. Williams - Sorte semskede fra R. M. Williams - Brune semskede fra R. M. Williams - Sorte fra R. M. Williams


Når man snakker om sko synes jeg det er viktig å tenke på at du skal ha skoene du kjøper i mange år fremover. Da må du ta vare på de. Vann og snø, kombinert med salt, er farlig for skinnsko. Skinnet kan fort bli tørt, og sprekke opp. Nettopp derfor er det viktig med kalosjer, som beskytter skoene dine fra det norske vinterværet. Kalosjer er derfor et smart skotilbehør du kan kjøpe til han i år.

Swims er ekspert på sko og kalosjer som tåler det norske vinterværet.

Foto: Ole Martin Halvorsen

Marineblå boots fra Swims - Sorte kalosjer fra Swims - Marineblå kalosjer fra Swims - Sorte boots fra Swims


De produktene du ikke finner i vår nettbutikk vil du finne på Follestads fysiske butikker. Her er en oversikt over hvor i landet vi holder til.

Vi åpnet en ny butikk denne høsten i Kongens Gate 22 i Oslo. Dette er Follestads nye flaggskipbutikk, og her er derfor utvalget stort. I butikken vil du finne definitivt finne noe du kan gi i julegave i år.

Follestads butikk i Kongens Gate åpnet tidligere i høst, og er kleskjedens nye flaggskipbutikk. Her vil du finne alle produktene som er vist i artikkelen.

Promotion med annonselenker

4 stilige sommerantrekk!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.