<b>HEFTIG SEXSCENE</b>: I humorserien går det heftig for seg når karakterene Sally og Emma havner i senga sammen.
HEFTIG SEXSCENE: I humorserien går det heftig for seg når karakterene Sally og Emma havner i senga sammen. Foto: HBO

Serier

HBO: Er dette historiens drøyeste sexscene?

Britisk komiserie legger ingenting i mellom.

Publisert Oppdatert

Seriespesialist og TV-kanal HBO er ikke fremmed for å vise sex, vold og pinlige situasjoner i sine serier. «Game of Thrones», «The Deuce» og «Sex and the city» er bare noen serier som opp gjennom årene ikke har vært redde for å vise litt hud på skjermen.

Nå ser det imidlertid ut som selv HBO har overgått seg selv når det kommer til sex på skjermen, skriver underholdningsnettstedet Decider.

- Den villeste sexscenen HBO noensinne har vist

I den nye britiske humorserien «Sally4ever» møter vi Sally (Catherine Shepard), en kvinne med et kjedelig liv, jobb og en enda kjedeligere forlovede. Alt dette forandrer seg når hun møter den aspirerende sangeren og skuespilleren Emma (Julia Davis), som hun innleder et forhold til.

Og det er nettopp mellom Sally og Emma scenen Decider omtaler som «den villeste sexscenen HBO noensinne har vist».

<b>KLASSISK:</b> Sexscenen i «Sally4ever» starter noe konvensjonelt med den klassiske «vi-har-ikke-tid-til-å-komme-oss-til-soverommet-så-vi-gjør-det-i-trappa»-sekvensen, men det utarter seg raskt.
KLASSISK: Sexscenen i «Sally4ever» starter noe konvensjonelt med den klassiske «vi-har-ikke-tid-til-å-komme-oss-til-soverommet-så-vi-gjør-det-i-trappa»-sekvensen, men det utarter seg raskt. Foto: HBO

Scenen varer i over to minutter og involverer blant annet oralsex, en tå i anus, ett stykk blodig tampong og aktiv bruk av fjær, melder nettsiden.

Foto: HBO

Pute-TV på høyt nivå

Samtidig som Sally og Emma bedriver heftig lakengymnastikk, kryssklipper serien over til Sallys forlovede David, som er alene på et hotellrom i forbindelse med en forretningsreise.

Her går David igjennom sin rutine før leggetid, en rutine som blant annet inkluderer å ta knebøy samtidig som han har en hårføner mot skrittet.

Ikke spør oss hvorfor.

Med andre ord, «Sally4ever» virker som absurd pute-TV på ekstremt høyt nivå. Serien er skapt av Julia Davis (som spiller Emma), som tidligere har laget prisbelønnende komedieserier som «Camping» og «Hunderby». Davis er ikke ukjent med å lage komikk av overdrevne situasjoner og karakterer, og bruker ofte sex som en virkemiddel for å få frem latteren hos seeren.

«Sally4ever» hadde nylig premiere på HBO og er tilgjengelig på HBO Nordic.

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her