SEXY ROLLE: Amber Heard spiller fristerinne i den nye filmen «London Fields» som kommer på kino senere i år.
SEXY ROLLE: Amber Heard spiller fristerinne i den nye filmen «London Fields» som kommer på kino senere i år. Foto: (Getty images)

Film

Amber Heard kaster klærne i filmen «London Fields»

Filmen har lenge vært i rettsystemet. Nå blir den endelig utgitt.

Publisert

Skuespiller Amber Heard har de siste årene blitt mer kjent for å være i offentlige krangler med eksmannen Johnny Depp enn å være skuespiller. Pengekrangler, påstander om mishandling og rusmisbruk har preget 32-åringens karriere de siste årene.

Om ikke lenge kommer det en film med Heard i hovedrollen, en film som kan føre til at hun må tilbringe enda mer tid i en rettssal. I «London Fields» spiller Heard den sexy fristerinnen Nicola Six. Ifølge Maxim følger vi Six «i det hun starter kjærlighetsaffærer med tre forskjellige menn, der én av dem vil vise seg å være mannen som tar hennes liv».

Snakk om spoiler.

Den meget «not safe for work»-traileren er full av korte klipp der Heard viser mye hud. Det er også noen av problemene med filmen. Nettsiden Vulture skriver nemlig at «London Fields» ble spilt inn allerede i 2013, men grunnet en rekke problemer rundt krangler med regissør, manusforfattere og økonomi har den blitt holdt tilbake. Etter en visning av filmen under filmfestivalen i Toronto i 2015, saksøkte regissør Matthew Cullen produsentene. Cullen hevdet at han ikke hadde fått betalt for jobben, samt at produsentene hadde klippet inn en rekke scener han ikke hadde godkjent.

Søksmålet utsatte lanseringen av filmen. I 2016 valgte produsentene å saksøke Amber Heard. De mente 32-åringen ikke hadde oppfylt kontrakten ved å unnlate å spille inn manglende scener. Heard på sin side gikk til motsøksmål. Hun hevdet at produsentene hadde leid inn en dobbeltgjenger som utga seg for å være henne. På denne måten kunne produsentene spille inn flere nakenscener enn hva Heard hadde blitt enig om å spille inn.

KRANGLER OM NAKENHET: Skuespiller Amber Heard skal ha gått til søksmål mot produsentene av filmen «London Fields». Hun mener produsentene har puttet inn nakenscener utført av en dobbeltgjenger som utgir seg for å være henne.
KRANGLER OM NAKENHET: Skuespiller Amber Heard skal ha gått til søksmål mot produsentene av filmen «London Fields». Hun mener produsentene har puttet inn nakenscener utført av en dobbeltgjenger som utgir seg for å være henne. Foto: (Skjermdump/Youtube)

Vulture skriver ingenting om søksmålene er avgjort.

Ellers på rollelisten finner vi Billy Bob Thornton, Cara Delevingne og Jim Sturgess. Heards eksmann Johnny Depp har også en liten rolle i filmen. Filmen er basert på en bok fra 1989 med samme navn.

Alt trøbbelet til tross, filmen får nå premieren er en gang i løpet av året. Noen norsk premiere er enda ikke satt, men man kan i disse dager se traileren. Det er i hvert fall ingen tvil om at produsentene liker å fortelle at en lettkledd Amber Heard er med i filmen.

Så spørs det om en naken Heard er nok for å lokke publikum på kino?

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.