Foto: (Crestock.com)

Er hun interessert?

Åtte tegn på at hun vil noe mer.

Publisert

Menn hater å bli avvist. En av de verste følelsene som finnes er å få nei fra kvinnen du var sikker på ville si ja til å bli med på en date.

Og en ting tror jeg både menn og kvinner være enige i – kvinners signaler for om de er interessert i deg kan være svært forvirrende – kanskje fordi mange ikke engang vet hva de vil selv. Det er med andre ord greit å være klar over noen tegn som, ifølge ekspertene, tyder på at hun vil noe mer...

1. Hun er rundt deg hele tiden

Plutselig legger du merke til henne hele tiden. Du treffer på henne på vei til lunsj, hun dulter tilfeldigvis borti deg og er med ett rett i nærheten av deg på utestedet.

Det hun gjør er å gi deg en sjanse til å spørre henne ut. Menn er direkte, kvinner indirekte. Så dersom hun stadig krysser stien din – og du er interessert, vel å merke – er det på tide å få ut finger'n.

2. Kroppsspråket avslører henne

Enkelte hevder at vi er utstyrt med instinktive flørtebevegelser, og at kroppen ikke kan lyve. Pupillene vil utvide seg når en ser på noe attraktiv, for eksempel. Her er noen tegn i kroppsspråket du bør se etter.

  • Hun har ben, føtter eller skuldre i din retning.
  • Hun lener seg mot deg når dere prater.
  • Hun leker med eller kaster på håret.
  • Hun fikler med et smykke eller stryker over stetten på vinglasset.
  • Hun ser på deg konstant når hun snakker eller drikker.
  • Hun speiler dine kroppsbevegelser.
  • Hun smiler når hun oppdager at du ser på henne.

Det er klart at en av disse tingene alene ikke nødvendigvis betyr noe, men kan du krysse av for flere, er romantikken ikke langt unna.

3. Hun er aldri opptatt

Dette er egentlig ganske innlysende. Dersom en kvinne er interessert i å gå ut med deg, vil hun gjøre seg selv tilgjengelig. Men hva er tilgjengelig? Får du jobbnummeret (i tillegg til privatnummeret du allerede har), e-postadressen hennes og en invitasjon til å bli venn på Facebook, er det gode tegn. Hun vil raskt ringe tilbake dersom du ikke fikk tak i henne med en gang. Får du svar som «jeg må sjekke kalenderen først», er sjansen liten for at det blir dere to.

4. Hun er nysgjerrig på deg

Spør hun deg ut om familien din, bakgrunnen din, musikk-, film- og boksmak og hva slags mat du liker? Oppdager du at hun «tilfeldigvis» liker mange av de samme tingene? Hun er interessert.

5. Hun bruker «sonden» på deg

«Sonden» er et intuitivt verktøy kvinner besitter for å sondere terrenget i økonomien din. Jepp, det er skummelt. Sonden er en serie av tilsynelatende dagligdagse spørsmål, men i virkeligheten lagres og katalogiserer svarene i et detaljert system som til sammen vil avsløre hvor romslig du har det. Lurer hun på hvor du bor, hva du jobber med og hva slags bil du kjører? Da er det best du svarer riktig dersom du vil ha henne på kroken.

6. Hun inkluderer deg i fremtiden

Hun sier «Å, spiller du squash? Det burde vi gjøre en gang». Hun er interessert.

7. Hun er litt nervøs

Hvis hun er virkelig interessert i deg, vil hun antakelig være litt skvetten og nervøs når du er i nærheten. Når du er i nærheten, er forresten et stikkord. Det kan jo hende hun bare er en sky person, og oppfører seg slik rundt andre også.

8. Hun er sjalu på andre kvinner

Dette er et ganske sikkert tegn. Dersom venninnen din begynner å bli grinete fordi du snakker og (gud forby) ler sammen med andre kvinner, kan du være rimelig sikkert på at hun er interessert i noe mer enn et vennskap med deg.

Kilder: Ask Men, Men's Health

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.